Συνεχιζει την ανοδικη πορεια ο Ποντος Θρυλοριου

Πέρασε σαν σίφουνας από το Κόσμιο

Σε ευχάριστη έκπληξη του πρωταθλήματος εξελίσσεται ο Πόντος Θρυλορίου, ο οποίος αν και νεοφώτιστος στην κατηγορία, πραγματοποιεί εξαιρετικές εμφανίσεις. Απόδειξη της ανοδικής του πορείας αποτέλεσε η νέα εκτός έδρας νίκη, αυτή τη φορά στο Κόσμιο απέναντι στον τοπικό ΠΑΟΚ με 0-3 σκαρφαλώνοντας στην 7η θέση με 20 βαθμούς.

Στο πρώτο μέρος οι ομάδες αναλώθηκαν σε ένα παιχνίδι κέντρου χωρίς ιδιαίτερα μεγάλες φάσεις. Όλες τις συγκινήσεις τις κρατούσε το δεύτερο μέρος, με τον Χαμουζά στο 64΄ να ανοίγει από το σημείο του πέναλτι το σκορ και τον Μουρατίδη στο 73΄ να διπλασιάζει τα τέρματα της ομάδας του. Το τελικό 0-3 διαμόρφωσε ο Χρήστος Κακουλίδης στο 92΄.

Διαιτητής: Χούσκογλου   – Επόπτες: Γιασαρης – Παπαδόπουλος

ΠΑΟ Κοσμίου (Αϊβάζης): Τσαμπλιτάν, Γιαννακόπουλος, Ζουμπιάδης, Λαζαρίδης (80΄ Αλατζίδης), Ηλιόπουλος, Βλάχος, Παράς, Ντεμιρτζίδης, Βουλγαρίδης, Γκελπένης (46΄ Μαρούντας), Παϊσιος (76΄ Γκαλαμέλος)

Πόντος Θρυλορίου (Βιόπουλος): Θωμάς, Συνέσιος, Γουσίδης, Συγγιρίδης, Χαμουζάς, Τροκανάς (46΄ Δημητριάδης), Ηλιάδης (40΄ Πουλιάνας), Μουρατίδης, Ευαγγέλου, Κακουλίδης Χρ. , Κακουλίδης Θ.

google-news Ακολουθήστε το paratiritis-news.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.