Συνεχιζει στον Πανθρακικο ο Λειβαδιωτης

Εντείνεται η προσπάθεια δημιουργίας ενός δυνατού κορμού από ποδοσφαιριστές της περιοχής

Συνεχίζει τις κινήσεις διατήρησης του κορμού του ο Πανθρακικός καθώς ανακοίνωσε την επέκταση της συνεργασίας με έναν εκ των πιο ποιοτικών αμυντικών της Ροδόπης, τον Άγγελο Λειβαδιώτη.

Ο Κομοτηναίος κεντρικός αμυντικός πέρυσι αγωνίστηκε στον Πανθρακικό μέχρι τοLockdown ενώ στο την προηγούμενη σεζόν φόρεσε με επιτυχία την φανέλα της Ελπίδας Σαπών.  Στο παρελθόν είχε αγωνιστεί σε Εθνικό Αλεξανδρούπολης, Έβρο Σουφλίου, Δόξα Προσκυνητών και Μέγα Αλέξανδρο Ιάσμου. Ο Λειβαδιώτης αγωνίστηκε στο παρελθόν με την φανέλα της ομάδας Κ19 και Κ20 του Πανθρακικού, με την οποία μάλιστα διετέλεσε και αρχηγός.

Η ανακοίνωση της ομάδας της Κομοτηνής αναφέρει τα εξής: «Η διοίκηση του Πανθρακικού βρίσκεται στην ευχάριστη θέση να ανακοινώσει την επέκταση της συνεργασίας με τον Άγγελο Λειβαδιώτη.

Ο Κομοτηναίος κεντρικός αμυντικός ανδρώθηκε ποδοσφαιρικά στα τμήματα υποδομής του Πανθρακικού αγωνιζόμενος με επιτυχία στην Κ19 και την Κ20. Στη συνέχεια αγωνίστηκε στην Γ’ Εθνική με την φανέλα του Εθνικού Αλεξανδρούπολης, του Έβρου Σουφλίου και της Δόξας Προσκυνητών ενώ πριν δυο χρόνια πανηγύρισε την κατάκτηση του νταμπλ της ΕΠΣ Θράκης αγωνιζόμενος στον Μέγα Αλέξανδρο Ιάσμου. Την σεζόν 2019/20 αγωνίστηκε με την φανέλα της Ελπίδας Σαπών ενώ επέστρεψε στην ομάδα της καρδιάς του το 2020 προλαβαίνοντας να πανηγυρίσει την κατάκτηση του Super Cup “Νίκος Ντοσίδης”.

Ευχόμαστε στον Άγγελο μία σεζόν γεμάτη υγεία και επιτυχίες με την φανέλα του Πανθρακικού».

google-news Ακολουθήστε το paratiritis-news.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.