Συνεχιζει στην κορυφη ο ΠΑΟΚ Κοσμιου!

Χωρίς ανακατατάξεις στη βαθμολογία η 15η αγωνιστική

Με την 15η αγωνιστική συνεχίστηκε το πρωτάθλημα της Α' ΕΠΣ Θράκης το Σάββατο 3/2, στην οποία δεν υπήρξαν βαθμολογικές ανακατατάξεις.
 
Ο ΠΑΟΚ Κοσμίου παρέμεινε σταθερά στην πρώτη θέση του βαθμολογικού πίνακα καθώς πέρασε νικηφόρα από την έδρα της Αναγέννησης Παγουρίων, νικώντας δύσκολα με 0-2.
 
Στη δεύτερη θέση παρέμεινε η Δόξα Γρατινής που επικράτησε με 8-0 της Μεσσούνης και συνέχισε τα νικηφόρα αποτελέσματα. Στα αξιοσημείωτα του αγώνα, το γκολ που πέτυχε ο πορτιέρο της Δόξας, Εφτούν Μπουτσακτσή, που με εύστοχη εκτέλεση πέναλτι έγραψε το 8-0.
 
Στο ντέρμπι της αγωνιστικής ο Σπάρτακος Αγίων Θεοδώρων συνέχισε την ξέφρενη πορεία του νικώντας με 1-0 την Ελπίδα Σαπών, επιβεβαιώνοντας την ποιότητα που διαθέτει ως ομάδα αλλά και την εξαιρετική κατάσταση, που βρίσκεται αυτή την περίοδο.

Εύκολη νίκη και για τον Μέγα Αλέξανδρο Ιάσμου που πέρασε με 1-6 από την έδρα της Στρύμης, επιστρέφοντας έτσι στις νίκες. Δύο γκολ για τον Μέγα πέτυχε το νέο μεταγραφικό απόκτημα της ομάδας, ο Αχμέτ Φουρκάν.
 
Σημαντικό διπλό και μάλιστα με ανατροπή πέτυχε η Δόξα Σώστη, που νίκησε με 1-2 τον Κομψάτο Πολυάνθου έχοντας ως μεγάλο πρωταγωνιστή τον Ανδρίκου, που, αν και στόπερ, πέτυχε δύο γκολ, χαρίζοντας στην ομάδα του τους τρεις βαθμούς της νίκης.
 
Τέλος ο Ορφέας Ξυλαγανής επικράτησε με 2-0 του ΠΑΟΚ Κομοτηνής και διατηρήθηκε στο -3 από την έκτη θέση που οδηγεί στα play off του πρωταθλήματος. 

Η βαθμολογία μετά την 15η αγωνιστική

 

1 ΠΑΟΚ Κοσμίου 38
2 Δόξα Γρατινής 37
3 Σπάρτακος Αγίων Θεοδώρων 33
4 Μέγας Αλέξανδρος Ιάσμου 33
5 Ελπίδα Σαπών 29
6 Δόξα Σώστη 20
7 Ορφέας Ξυλαγανής 17
8 ΠΑΟΚ Κομοτηνής 12
9 Αναγέννηση Παγουρίων 11
10 Κομψάτος Πολυάνθου 9
11 Ορφέας Στρύμης 9
12 Μεσσούνη 6

 
*Ο Μέγας Αλέξανδρος Ιάσμου και ο Κομψάτος Πολυάνθου ξεκίνησαν με -2

google-news Ακολουθήστε το paratiritis-news.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.