Συναντηση στελεχων της Ακαδημιας και της ΚΑΕ Ολυμπιακος με τις Ακαδημιες του ΓΑΣ Κομοτηνη

Αναλύθηκε ο προπονητικός σχεδιασμός και συζητήθηκαν οι κοινές δράσεις

Την Δευτέρα (25/09) ο διευθυντής της Ακαδημίας του Ολυμπιακού, Αχιλλέας Δεμέναγας και ο Operation Manager της ΚΑΕ Ολυμπιακός, Κωνσταντίνος Δοξάκης, πραγματοποίησαν την πρώτη επίσκεψη σε συνεργαζόμενη ακαδημία, τον ΓΑΣ ΚΟΜΟΤΗΝΗ.

Στο… ραντεβού αυτό, στο οποίο έδωσαν το «παρών» το προπονητικό επιτελείο και μέλη της διοίκησης του ΓΑΣ ΚΟΜΟΤΗΝΗΣ, αναλύθηκε  ο προπονητικός σχεδιασμός, οι προπονητικοί στόχοι στα στάδια ανάπτυξης του αθλητή και ο σημαντικός ρόλος του κόουτς σε αυτή τη διαδικασία. Επίσης, συζητήθηκαν οι κοινές δράσεις στο πλαίσιο του δικτύου των ακαδημιών της ΚΑΕ Ολυμπιακού.

Τέλος, αξίζει να σημειωθεί πως ο Διευθυντής της Ακαδημίας μας παρακολούθησε διά ζώσης την προπόνηση των τμημάτων υποδομής του ΓΑΣ ΚΟΜΟΤΗΝΗΣ.

Υπενθυμίζουμε πως η ΚΑΕ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ έχει ιδρύσει το Δίκτυο Συνεργαζόμενων Ακαδημιών στην Ελλάδα και το εξωτερικό.

Πρόκειται για ένα νέο, καινοτόμο και ολοκληρωμένο πρόγραμμα το οποίο έχει βασικό στόχο την δημιουργία ενός Ελληνικού, αλλά και διεθνούς δικτύου Αθλητικών Ακαδημιών μπάσκετ, κάτω από την ευρύτερη καθοδήγηση και σύνδεση με τον Ολυμπιακό και το αναπτυξιακό πρόγραμμα της Ακαδημίας της ΚΑΕ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ.

google-news Ακολουθήστε το paratiritis-news.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.