Συναντησαν τους πρωταθλητες Ευρωπης του 2004 οι Θρακες Κομοτηνης

Συμμετείχαν στο Legends Youth Cup το πρωί του Σαββάτου

Το πρωί του Σαββάτου ξεκίνησε το Legends Youth Cup για νεαρούς αθλητές και αθλήτριες στην Αλεξανδρούπολη, όπου συμμετείχε και η ακαδημία ποδοσφαίρου «Θράκες» της Κομοτηνής.

Οι πρωταθλητές Ευρώπης του Euro 2004 και συγκεκριμένα 11 από τα 23 μέλη εκείνης της Εθνικής Ελλάδας, βρέθηκαν για πρώτη φορά ως Legends (γιατί μεμονωμένα κάποιοι έχουν ξανά βρεθεί) στην πρωτεύουσα του Έβρου.

Στο στάδιο Φώτης Κοσμάς το «παρών» έδωσαν οι Γιώργος Καραγκούνης, Αντώνης Νικοπολίδης, Τραϊανός Δέλλας, Άγγελος Μπασινάς, Ζήσης Βρύζας, Δημήτρης Παπαδόπουλος, Φάνης Κατεργιαννάκης, Στέλιος Βενετίδης, Κώστας Κατσουράνης, Νίκος Νταμπίζας και Βασίλης Λάκης. Οι παραπάνω, έγιναν μέντορες των παιδιών, σε μια προσπάθεια να τους διδάξουν τον σωστό τρόπο προπόνησης, τις αξίες του «Ευ Αγωνίζεσθαι» και της ευγενούς άμιλλας.  Κάθε ομάδα που συμμετέχει, διάλεξε από έναν πρωταθλητή Ευρώπης και μαζί κουβέντιασαν και έπαιξαν ποδόσφαιρο. Συγκεκριμένα η ομάδα της Κομοτηνής συνομίλησε με τον Κώστα Κατσουράνη και τα παιδιά έζησαν ανεπανάληπτες στιγμές.

Στο Youth Cup έλαβαν μέρος αγόρια από τις Ακαδημίες της Καβάλας, της Δόξας Δράμας, του Εθνικού Αλεξανδρούπολης, του Ορέστη Ορεστιάδας, του Απαλού Αλεξανδρούπολης, των Θρακών Κομοτηνής, του Ποντιακού Αλεξανδρούπολης, και του iSoccer Academy, αλλά και κορίτσια από τις Ακαδημίες του Ποδοσφαιρικού Ομίλου Σουφλί 2018 και του Εθνικού Αλεξανδρούπολης.

google-news Ακολουθήστε το paratiritis-news.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.