Συγχαρητηρια Σεβασμιωτατου στους Κομοτηναιους αθλητες Κ. Μπακιρτζη και Ν. Μπαρμπα

«Αποδεικνύουν περίτρανα ότι με πίστη, με θέληση, με προσπάθεια και με προσήλωση όλοι οι ευγενείς στόχοι που τίθενται μπορούν να πραγματοποιηθούν»

Τα συγχαρητήριά του προς τους δύο αθλητές της πόλης μας, τον Κυριάκο Μπακιρτζή και τη Νικολέτα Μπάρμπα, εξέφρασε ο Μητροπολίτης Μαρωνείας και Κομοτηνής κ. Παντελεήμων για τις πρόσφατες επιτυχίες τους.

Να θυμίσουμε πως ο μεν πρώτος κατέκτησε το χάλκινο μετάλλιο στους Ευρωπαϊκούς αγώνες του Muaythai που διεξήχθησαν στην Κρακοβία Μαλοπόλσκα, η δε δεύτερη κατέκτησε το χάλκινο μετάλλιο στο Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα Πάλης των U20 που διεξήχθη στην Ισπανία.

«Καυχόμαστε εν Κυρίω για τα νέα παιδιά της πόλης μας, μέσω των επιτυχιών των οποίων ακούγεται στα πέρατα της γης η πόλη της Κομοτηνής και η Θράκη γενικότερα. Αποδεικνύουν δε περίτρανα ότι με πίστη, με θέληση, με προσπάθεια και με προσήλωση όλοι οι ευγενείς στόχοι που τίθενται μπορούν να πραγματοποιηθούν» τόνισε στο συγχαρητήριο μήνυμά του ο Σεβασμιώτατος, ευχόμενος από καρδιάς στους δύο αθλητές «πρωτίστως υγεία και ακόμα μεγαλύτερες επιτυχίες στο μέλλον».

google-news Ακολουθήστε το paratiritis-news.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.