Στον Παναθηναικο ο Παναγιωτης Ροιδος

Μεγάλη πρόκληση για τον Κομοτηναίο Πρωταθλητή της Πυγμαχίας

Ο Παναθηναϊκός Αθλητικός Όμιλος ανακοίνωσε την έναρξη της συνεργασίας του με τον 24χρονου πυγμάχο Παναγιώτη Ρόιδο από την Αθλητική Ένωση Κομοτηνής.

Ο Ρόιδος κατέκτησε το χάλκινο μετάλλιο (75κ.) στο Πανελλήνιο Πρωτάθλημα πυγμαχίας 2023 που διεξήχθη στο κλειστό «Παύλος Γιαννακόπουλος» ενώ παράλληλα αποτελεί μέλος της Εθνικής ομάδας ανδρών.

Ο Κομοτηναίος αθλητής ξεκίνησε το 2014 από το αγώνισμα του kick boxing με συμμετοχή σε εννιά αγώνες και μεγαλύτερη διάκριση το χάλκινο μετάλλιο στο Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Παίδων.

Το 2017 ξεκίνησε την ενασχόληση του με την πυγμαχία έχοντας συμμετάσχει σε 13 αγώνες, Διασυλλογικούς και Πανελλήνια Πρωταθλήματα Β’ και Α΄ κατηγορίας ανδρών.

Ο Παναγιώτης Ρόιδος ανέφερε στο pao1908.com: «Είμαι χαρούμενος για τη μεταγραφή μου στον Παναθηναϊκό, είναι ένα σημαντικό βήμα για μένα. Θα προσπαθήσω να τιμήσω το τριφύλλι με τον καλύτερο δυνατό τρόπο».

Πολλά συγχαρητήρια αξίζουν στον Απόστολο Κολάτση και σε όλους όσους είναι στο Τμήμα Πυγμαχίας, που κάνει εξαιρετική δουλειά στο αγώνισμα και στη διάδοση του στη Ροδόπη.

google-news Ακολουθήστε το paratiritis-news.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.