Στον ΓΑΣ Κομοτηνη ο Αναστασης Μπορμπιδης

Έφτασε τους 10 αθλητές από την περιοχή η ομάδα του Τάκη Φωτεινάκη

Σε μία ακόμα προσθήκη ενός αθλητή από την περιοχή προχώρησε ο ΓΑΣ Κομοτηνή εντάσσοντας στο ρόστερ τον 24χρονο Play maker Αναστάση Μπορμπίδη, παραμένοντας πιστός στο πλάνο για την αξιοποίηση του υλικού της περιοχής.

Ο Κομοτηναίος αθλητής ξεκίνησε την ενασχόληση του με το μπάσκετ στην ΑΕ Κομοτηνής ενώ σαν φοιτητής στην Κρήτη αγωνίστηκε στο Δειλινό και τον Ηρόδοτο.

Αξίζει να σημειωθεί πως στο δυναμικό των «Κυανέρυθρων» πλέον αγωνίζονται 10 Κομοτηναίοι!

Αναλυτικά η ανακοίνωση του ΓΑΣ Κομοτηνή

Συνεχίζουμε να εμπιστευόμαστε τους ντόπιους και επενδύουμε επάνω τους!

Άλλη μια μεταγραφή ενός ντόπιου παίκτη! Ο Μπορμπίδης Αναστάσης είναι 24 χρονών έχει ύψος 1.90cm και αγωνίζεται ως guard. Ετσι το φετινό ρόστερ μας, θα αποτελείται από 10 ΚΟΜΟΤΗΝΑΙΟΥΣ,  αριθμός ρεκόρ όλων των εποχών για τον ΓΑΣ!

Ξεκίνησε από τις ακαδημίες τις ΑΕ Κομοτηνής και για το διάστημα 2015-2019 μετακόμισε στην Κρήτη λόγο σπουδών. Μεταγράφηκε με μετοίκηση στο Δειλινό και πανηγύρισε την άνοδο από το  τοπικό στην  Γ’ Εθνική κατηγορία το 2017-2018!

Την χρόνια 2018-2019 με το Δειλινό έπαιξε   στη Γ’ Εθνική Νότου και το 2019-2020 μεταγράφηκε στον  Ηρόδοτο.Την περσινή χρονιά επέστρεψε στην ΑΕ. Κομοτηνής αλλά δεν κατάφερε να αγωνιστεί λόγο covid.

Καλώς ήρθες Τάσο! Σου ευχόμαστε μια χρονιά με υγεία και πολλά καλάθια!

google-news Ακολουθήστε το paratiritis-news.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.