Στο Σεραγεβο αθλητες του ΑΣ Δημοκριτειο για το Παγκοσμιο Πρωταθλημα Ελευθερας Παλης Παιδων

Νάρεκ Γκριγκοριάν και Χρήστος Σκόνδρας αναμετρώνται με τους κορυφαίους αθλητές από όλο τον κόσμο

Μετά τις διακρίσεις που πέτυχαν οι αθλητές του ΑΣ Δημοκρίτειο σε Ελλάδα και Ευρώπη, δύο νεαροί αθλητές του ταξίδεψαν στο Σεράγεβο της Βοσνίας για να διαγωνιστούν στο Παγκόσμιο Πρωτάθλημα Ελευθέρας Πάλης Παίδων, που ξεκίνησε στις 24 και θα ολοκληρωθεί στις 30 Αυγούστου.
 
Η πορεία του συλλόγου, άλλωστε, συνεχίζει λαμπρά, καθώς στο Πανευρωπαϊκό πρωτάθλημα ο αθλητής Νάρεκ Γκριγκοριάν κατέκτησε την πέμπτη θέση στα 50 κιλά. Τη συμμετοχή τους στο πανευρωπαϊκό είχαν κατοχυρώσει άλλοι δύο αθλητές, αλλά λόγω ορισμένων δυσκολιών μαζί με τον Νάρεκ Γκρισκοριάν συμμετείχε μόνο ο Γιάννης Βίνικ στα 58 κιλά. Έτσι στο παγκόσμιο πρωτάθλημα θα συμμετάσχει και πάλι ο Γκριγκοριάν, ενώ τη θέση του τραυματία Βίνικ θα πάρει ο Χρήστος Σκόνδρας στα 54 κιλά.
 
Στη σκληρή προετοιμασία που έκαναν οι αθλητές εστίασε ο προπονητής του συλλόγου κ. Θεόδωρος Καρυπίδης, τονίζοντας μάλιστα τις ελπίδες που έχουν για διάκριση και στο παγκόσμιο πρωτάθλημα. «Τους εύχομαι καλή επιτυχία. Η παλαίστρα θα δείξει. Περιμένουμε διακρίσεις, αλλά, καθώς θα συμμετάσχουν αθλητές από όλο τον κόσμο, υπάρχει σκληρός ανταγωνισμός», ανέφερε.
 
Παρά τη δυσχερή οικονομική κατάσταση που επικρατεί στη χώρα, ο σύλλογος καταφέρνει και στέκεται κραταιός, κυρίως με την αρωγή των χορηγών του, τους οποίους ο κ. Καρυπίδης θέλησε να ευχαριστήσει δημόσια. Την αποστολή, λοιπόν, στήριξαν το Συνεργείο Μουσταφά, η πιτσαρία La Strada, το Κρεοπωλείο Νεοκλής, η ψησταριά Στο Ψητό, το art bar Bicicletta, τα Παγάκια, το οπωροπωλείο Κνίκος Ιωάννης, και ο Φώτης Γεωργιάδης. Μεγάλη βοήθεια προσέφερε και ο συντονιστής των χορηγιών κ. Αλεξανδρος Παρασκευόπουλος, πρόεδρος των γονέων του τμήματος πάλης. Ενώ, τέλος, για ακόμη μια φορά κοντά στην προσπάθεια του συλλόγου στάθηκαν ο Δήμος Κομοτηνής και η Περιφέρεια ΑΜ-Θ.

google-news Ακολουθήστε το paratiritis-news.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.