Στο πανελληνιο open εφηβων συμμετειχε το Τμημα Μπαντμιντον του ΑΣ Δημοκριτειο

Έκαναν αισθητή την παρουσία τους οι πέντε αθλητές του συλλόγου που αγωνίστηκαν

Με επιτυχία ολοκληρώθηκε η παρουσία του Τμήματος Μπάντμιντον του ΑΣ Δημοκρίτειο στο Βόλο, όπου έλαβε μέρος στο πανελλήνιο open εφήβων που έγινε το σαββατοκύριακο 12-13/2/2022.

Η ομάδα της πόλης μας αποτελούμενη από τους Νίκο Τζεβελεκίδη, Μαρία και Πέτρο Κασάπη και τους Άγγελο και Κωνσταντίνο Καλλιγά έκαναν αισθητή την παρουσία τους και έδειξαν ότι βρίσκονται στο σωστό δρόμο σε σχέση με την προετοιμασία τους για τις επερχόμενες διοργανώσεις που έρχονται.

Ο Νίκος Τζεβελεκίδης μπήκε στους 16 στο απλό και στο διπλό εφήβων με συμπαίκτη τον Δαμιανίδη Βασίλειο από τον Γ.Α.Σ. ΑΡΙΩΝ Ξάνθης. Η Μαρία Κασάπη αν και έκανε πολύ καλή εμφάνιση δεν κατάφερε να προχωρήσει και στα 3 αγωνίσματα που αγωνίστηκε στο διπλό μικτό με τον Τζεβελεκίδη και διπλό με συμπαίκτρια την Άννα Χοτζούδη από τον ΔΙΑ Σιδηροκάστρου. 

Ο Πέτρος Κασάπης αγωνίστηκε με συμπαίκτη επίσης από τον Γ.Α.Σ. ΑΡΙΩΝ τον Χρίστο Λαζαρίδη. 

Επόμενο αγωνιστικό ραντεβού για το Τμήμα Μπάντμιντον του ΑΣ Δημοκρίτειο είναι στην Αλεξανδρούπολη την ερχόμενη Κυριακή όπου θα αγωνιστούν οι κατηγορίες υ15 και υ19 ενώ ο μήνας θα κλείσει με το open Ανδρών – Γυναικών πάλι στο Βόλο με αρκετά μεγάλη  παρουσία από την ομάδα της πόλης μας!

google-news Ακολουθήστε το paratiritis-news.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.