Στο ντερμπι της Γρατινης στραμμενα τα βλεμματα

17η αγωνιστική A2 ερασιτεχνικής κατηγορίας

Με την 17η αγωνιστική θα συνεχιστεί το Σαββατοκύριακο το πρωτάθλημα της Α2 ερασιτεχνικής που περιλαμβάνει ενδιαφέρουσες αναμετρήσεις.
 
Το Σάββατο το παιχνίδι που μονοπωλεί το ενδιαφέρον είναι αυτό μεταξύ της Δόξας Γρατινής και της ΑΕ Κομοτηνής.
Οι γηπεδούχοι δεν έχουν σκοπό να χάσουν βαθμούς και την επαφή με την κορυφή και θα δώσουν τα πάντα για την νίκη. Από την άλλη η ΑΕ Κομοτηνής που προέρχεται από ήττα εντός έδρας από τη Βιστωνίδα Κοπτερού έχει μείνει αρκετά πίσω στη βαθμολογία και θα προσπαθήσει να καλύψει αυτή τη διαφορά από την κορυφή.
 
Στο γήπεδο της Εκτενεπόλ ο Μέγας Αλέξανδρος Ιάσμου θα παίξει για τη νίκη που θα τον διατηρήσει στην προνομιούχα έκτη θέση απέναντι στον Πόντο Κομοτηνής.
 
ΑΟ Μύστακας και Αλανότοπος θα αναμετρηθούν στο γήπεδο της Φιλύρας επιζητώντας τη νίκη για διαφορετικούς λόγους η κάθε μία ομάδα. Η ομάδα του Μύστακα, αν και είναι δύσκολο, για να ξεφύγει από την τελευταία θέση της βαθμολογίας και οι φιλοξενούμενοι για να κατοχυρώσουν τη συμμετοχή τους στα play off καθώς από κάτω καραδοκούν και άλλες ομάδες με μικρή διαφορά βαθμών.
 
Στους αγώνες της Κυριακής ξεχωρίζει το παιχνίδι που θα γίνει στο γήπεδο της Μεσσούνης μεταξύ του ΑΟ Φαναρίου και της Αναγέννησης Παγουρίων. Στο Φανάρι θέλουν να επιστρέψουν στις νίκες καθώς μετράνε τρεις συνεχείς ήττες και εάν χάσουν και άλλους βαθμούς θα μείνουν αρκετά πίσω στη βαθμολογία. Η Αναγέννηση Παγουρίων, που με την ισοπαλία απέναντι στους Ασώματους την προηγούμενη αγωνιστική βρέθηκε στην 7η θέση και εκτός play off, πλέον σε κάθε παιχνίδι επιζητεί τη νίκη και κάποιο στραβοπάτημα από τις ομάδες που είναι λίγο πιο επάνω από αυτήν.
 
Η πρωτοπόρος Ένωση Ασωμάτων πλέον είναι με την πλάτη στον τοίχο καθώς ο ένας βαθμός διαφορά με την Γρατινή δεν της αφήνει περιθώρια για απώλεια βαθμών κόντρα στο Αγιοχώρι εκτός έδρας.
 
Τέλος, η Βιστωνίδα Κοπτερού παίρνει εύκολα και ξεκούραστα τρείς βαθμούς καθώς αγωνίζεται με την ΠΑΕ Ποντίων που έχει αποχωρήσει από το πρωτάθλημα. 

Αναλυτικά το πρόγραμμα της 17ης αγωνιστικής

Σάββατο 13 Φεβρουαρίου
Πόντος Κομοτηνής – Μέγας Αλέξανδρος Ιάσμου
Δόξα Γρατινής – ΑΕ Κομοτηνής
ΑΟ Μύστακας – ΑΣ Αλανότοπος
 
Κυριακή 14 Φεβρουαρίου
ΑΣ Αγιοχωρίου – Ένωση Ασωμάτων
ΑΟ Φαναρίου – Αναγέννηση Παγουρίων
Βιστωνίδα Κοπτερού – ΠΑΕ Ποντίων 3-0 (α.α.)

google-news Ακολουθήστε το paratiritis-news.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.