Στο δυναμικο του Πανθρακικου ο Γιωργος Γκουντακης

«Επενδύει» στο ντόπιο στοιχείο ο Πανθρακικός

Σε μία ακόμα προσθήκη ενός Κομοτηναίου ελπιδοφόρου ποδοσφαιριστή προχώρησε ο Πανθρακικός καθώς ένταξε στο δυναμικό του τον 17χρονο αμυντικό Γιώργο Γκουντάκη, συνεχίζοντας τη δημιουργία ενός κορμού από παιδιά της περιοχής.

Όπως αναφέρει στη σχετική ανακοίνωση «η διοίκηση του Πανθρακικού βρίσκεται στην ευχάριστη θέση να ανακοινώσει την έναρξη της συνεργασίας με τον ελπιδοφόρο ποδοσφαιριστή Γιώργο Γκουντάκη.

Ο 17χρονος αμυντικός ξεκίνησε την ενασχόληση του με το ποδόσφαιρο στις ακαδημίες του Πανθρακικού και εν συνεχεία αγωνίστηκε στα αντίστοιχα τμήμα της Ανόρθωσης, του ΠΑΟΚ Κομοτηνής και του Ολυμπιακού Κομοτηνής ενώ μέχρι πρότινος αγωνιζόταν στα τμήματα υποδομής του ΑΟ Ξάνθης.

Ο Γιώργος μαζί με τα υπόλοιπα παιδιά αποτελούν μέρος του Project που έχει ξεκινήσει η ομάδα μας ώστε να στηριχθεί στα παιδιά της περιοχής φτιάχνοντας ένα κορμό που θα την οδηγήσει στο δρόμο των επιτυχιών.

Καλωσορίζουμε τον Γιώργο στην οικογένεια του Πανθρακικού, στο σπίτι του και του ευχόμαστε μία σεζόν γεμάτη υγεία και επιτυχίες».

google-news Ακολουθήστε το paratiritis-news.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.