Στο Αγρινιο ταξιδευει σημερα ο Πανθρακικος

Με στόχο να κερδίσει το χαμένο έδαφος της κακής αρχής

Την τελευταία προπόνηση στην Κομοτηνή, πριν την αυριανή αναχώρηση για το Αγρίνιο, πραγματοποίησε η ομάδα της πόλης μας το πρωί της Παρασκευής στο αθλητικό κέντρο, με το Μάνουελ Ρόκα να ανακοινώνει την αποστολή του αγώνα.
 
Το πρωινό πρόγραμμα της Παρασκευής περιλάμβανε αρχικά ζέσταμα με ασκήσεις τεχνικής με μπάλα και passing game, υπό την επίβλεψη του γυμναστή της ομάδας, Σάκη Παντελίδη, ενώ στη συνέχεια οι ποδοσφαιριστές δούλεψαν, μαζί με τους προπονητές τους, ιδιαίτερα στον τομέα της αμυντικής οργάνωσης και της τακτικής, χωρισμένοι σε ομάδες, με την προπόνηση να ολοκληρώνεται με εκτέλεση φάουλ και κόρνερ.
 
Μετά το τέλος της προπόνησης ο Μάνουελ Ρόκα ανακοίνωσε τα ονόματα των 18 παικτών, που θα ταξιδέψουν το πρωί του Σαββάτου με προορισμό το Αγρίνιο, μαζί με το υπόλοιπο ποδοσφαιρικό τμήμα.
 
Αξίζει να σημειωθεί ότι η ομάδα μας το απόγευμα του Σαββάτου θα ολοκληρώσει την προετοιμασία της με προπόνηση που θα διεξαχθεί σε αθλητικό κέντρο του Αγρινίου και θα διανυκτερεύσει στην πόλη, ενόψει του παιχνιδιού της 3ης αγωνιστικής της Super League Ελλάδα 2015-16, στην έδρα του Παναιτωλικού (13/03-18:15). 

Οι 18 «εκλεκτοί» του Ρόκα για το ματς με τον Παναιτωλικό

Η αποστολή του Πανθρακικού στο Αγρίνιο αποτελείται από τους εξής ποδοσφαιριστές:
 
Αθανασιάδης, Πασχαλάκης, Ζδράβος, Μελίσσης, Ποτουρίδης, Χρήστου, Παπαγεωργίου, Σερφά, Μπουγαΐδης, Χρήστου, Παπαχρήστος, Μεχία, Ροτζέριο, Σέτι, Μουδούρογλου, Μαρκόπουλος, Νικόλτσης, Χασομέρης. 

Μάνουελ Ρόκα «Το διάστημα της διακοπής μας βοήθησε να δουλέψουμε πάνω στα λάθη μας και θα παρουσιαστούμε βελτιωμένοι»

Παράλληλα το απόγευμα της Πέμπτης ο προπονητής του Πανθρακικού, Μάνουελ Ρόκα, ενόψει του εκτός έδρας παιχνιδιού απέναντι στον Παναιτωλικό παρέθεσε στους δημοσιογράφους στην αίθουσα τύπου του ΔΑΚ Κομοτηνής την καθιερωμένη συνέντευξη τύπου. Ο Μάνουελ Ρόκα στις δηλώσεις του εμφανίστηκε βέβαιος ότι η ομάδα της πόλης μας θα παρουσιαστεί βελτιωμένη απέναντι στον Παναιτωλικό καθώς  το διάστημα της διακοπής του πρωταθλήματος δούλεψε πάνω στα λάθη της ενώ δεν παρέλειψε να διαβεβαιώσει ότι όσοι ποδοσφαιριστές του Πανθρακικού αγωνιστούν «θα δώσουν τον καλύτερό τους εαυτό, έτσι ώστε να κερδίσουμε ένα θετικό αποτέλεσμα».
 
Αναλυτικά οι δηλώσεις του προπονητή του Πανθρακικού:
 
«Είναι αλήθεια ότι δεν έχουμε ξεκινήσει το φετινό πρωτάθλημα με τον τρόπο που θα επιθυμούσαμε. Κάναμε δύο συνεχόμενες ήττες στην έδρα μας και απογοητεύσαμε τους φιλάθλους μας. Με εξαίρεση κάποια διαστήματα σε αυτούς τους δύο αγώνες, ξέρουμε πως δεν κάναμε όσα έχουμε δουλέψει, όσα μπορούμε βάσει των δυνατοτήτων των ποδοσφαιριστών και δε βγάλαμε το πάθος που θέλουμε να δείχνουμε, γιατί ο Πανθρακικός είναι ομάδα συνόλου και βασίζεται στο ταλέντο 1-2 παικτών. Το διάστημα της διακοπής μας βοήθησε να δουλέψουμε πάνω στα λάθη μας και θα παρουσιαστούμε βελτιωμένοι.
 
Σίγουρα, έχουμε μπροστά μας ένα δύσκολο παιχνίδι, απέναντι σε μια ομάδα, η οποία πάντα είναι πολύ δυνατή στην έδρα της, έχει ποιότητα καθώς και σε ομαδικό και σε ατομικό επίπεδο, ενισχύθηκε αρκετά το καλοκαίρι και προέρχεται από μια νίκη στην έδρα του Αστέρα Τρίπολης. Εμείς θα πάμε στο Αγρίνιο για να κάνουμε το παιχνίδι μας και να διεκδικήσουμε το καλύτερο δυνατό αποτέλεσμα. Έχουμε πίστη ότι μπορούμε να τα καταφέρουμε. Φυσικά, αντιμετωπίζουμε αρκετά προβλήματα, θα έχουμε σημαντικές απουσίες, ωστόσο έχουμε μάθει να ζούμε με αυτές κι όσοι αγωνιστούν θα δώσουν τον καλύτερό τους εαυτό, έτσι ώστε να κερδίσουμε ένα θετικό αποτέλεσμα».

google-news Ακολουθήστε το paratiritis-news.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.