Στο 3rd Easter Basketball Tournament στη Θεσσαλονικη συμμετειχαν τα αναπτυξιακα τμηματα αγοριων του ΓΑΣ Κομοτηνη

Χαμόγελα και πολύτιμες εμπειρίες για τους μικρούς αθλητές

Τρεις μέρες γεμάτες μπάσκετ στην καρδιά της Θεσσαλονίκης, στο 3rd Easter Basketball Tournament. Από την Τρίτη έως την Πέμπτη του Πάσχα, το κλειστό γήπεδο Μακεδονικού, το ΕΑΚ Νεάπολης και το κλειστό γυμναστήριο Ευκαρπίας αποτέλεσαν τους χώρους όπου διανθίστηκαν σχέσεις, αποτυπώθηκαν στιγμές και προέκυψαν… όμορφες ιστορίες και αναμνήσεις!

Για τρίτη χρονιά, το Easter Basketball Tournament έφερε κοντά ομάδες απ’ όλη την Ελλάδα, από την Αθήνα και την Ελευσίνα, έως την Κομοτηνή! Τμήματα Προπαιδικού (Κ15) και Μίνι (Κ13) της ΑΕΚ, του Άρη, του Πανσερραϊκού, του Μακεδονικού, του Πανελευσινιακού, του Ζαφειράκη Νάουσας, των Μαχητών Πεύκων, της ΑΓΕΠ Κατερίνης, του ΑΟ Πολυγύρου, του ΠΣ Ευκαρπία και του ΓΑΣ Κομοτηνή, συγκεντρώθηκαν στην Θεσσαλονίκη και γιόρτασαν μαζί την αγάπη τους για το μπάσκετ!

Αθλητές, προπονητές και γονείς που ακολούθησαν τις αποστολές καταλύοντας στην πόλη της Θεσσαλονίκης για το τριήμερο της διοργάνωσης, δημιούργησαν κοινές εμπειρίες και μοιράστηκαν χαμόγελα!

Το πρώτο διήμερο, κάθε ομάδα έδωσε από τρεις αγώνες για τον όμιλο της, διεκδικώντας το καλύτερο δυνατό πλασάρισμα ενόψει των αγώνων κατάταξης και των τελικών της Πέμπτης.

Η ομάδα της πόλης μας τερμάτισε πέμπτη στην βαθμολογία απέναντι σε πολύ καλούς αντιπάλους. Κάτι βέβαια που μικρή σημασία έχει, μπροστά στις πολύτιμες εμπειρίες που αποκόμισαν οι μικροί μπασκετμπολίστες.

google-news Ακολουθήστε το paratiritis-news.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.