Στο 1ο και 3ο ΓΕΛ σημερα ο Πανθρακικος

Κομίζοντας μηνύματα κατά του ρατσισμού, της βίας και του ντόπινγκ

Ο Πανθρακικός σε συνεργασία με τον ΠΣΑΠ θα επισκεφθεί σήμερα το 1ο και 3ο Γενικό Λύκειο Κομοτηνής. Οι επισκέψεις στα σχολεία θα πραγματοποιηθούν στο πλαίσιο της κοινωνικής ευθύνης της ομάδας μας και προκειμένου να ενισχυθεί με τον τρόπο αυτό η πανελλήνια εκστρατεία του Πανελλήνιου Συνδέσμου Αμειβομένων Ποδοσφαιριστών κατά του ρατσισμού, της βίας και του ντόπινγκ, με στόχο τη διαμόρφωση του μελλοντικού αθλητή και φιλάθλου, και να επεκταθούν στην πόλη μας τα μηνύματα που επιδιώκει να περάσει.
 
Πιο συγκεκριμένα λοιπόν, αντιπροσωπεία του ΠΣΑΠ μαζί με ποδοσφαιριστές του Πανθρακικού θα βρεθούν το πρωί της Πέμπτης αρχικά στο 3ο ΓΕΛ Κομοτηνής και ακολούθως θα μεταβούν, μετά τις 11, στο 1ο ΓΕΛ Κομοτηνής. Στο πλαίσιο των επισκέψεων στα σχολεία θα διανεμηθεί από τον ΠΣΑΠ δωρεάν ενημερωτικό και αθλητικό υλικό, όπως μπάλες ποδοσφαίρου, διχτάκια αλλά και βραχιολάκια με κεντρικά συνθήματα της εκστρατείας του ΠΣΑΠ, που είναι τα εξής: «βάλε ΤΕΡΜΑ στη βία», «λέμε ΟΧΙ στο ρατσισμό» και «Γίνε Δότης Μυελού Των Οστών».
 
Θυμίζουμε, επίσης, ότι, όπως έχει ανακοινωθεί από τη Super League, η 8η αγωνιστική ημέρα του Πρωταθλήματος Super League Ελλάδα 2015-16 θα είναι αφιερωμένη στον αγώνα κατά της Βίας, στο πλαίσιο της κοινής πρωτοβουλίας της διοργανώτριας αρχής και του Πανελλήνιου Συνδέσμου Αμειβομένων Ποδοσφαιριστών για την ενημέρωση και την ευαισθητοποίηση των φιλάθλων κατά του ρατσισμού και της Βίας.

google-news Ακολουθήστε το paratiritis-news.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.