Στις προπονησεις του Ολυμπιακου 8 αθλητες του ΓΑΣ Κομοτηνη

Στο πλαίσιο της ένταξης του συλλόγου στο Δίκτυο Ακαδημιών της ΚΑΕ Ολυμπιακός

Ο ΓΑΣ Κομοτηνή από το καλοκαίρι του 2023 είναι μέλος του δικτύου του OLYMPIAKOS BC ACADEMY NETWORK και συμμετείχε στο CHRISTMAS TRAINING AND EVALUATION CAMP 2023 με 8 αθλητές. Συγκεκριμένα οι αθλητές οι οποίοι συμμετείχαν στο πρόγραμμα είναι οι: (2009) Πάτσος Μάριος, Φωτεινάκης Φώτης, Πάτσος Γιώργος, (2011) Τσελεκίδης Δημήτρης, Τσομπάνης Παναγιώτης, (2010) Σταυρακάκης Χριστόδουλος, Οικονόμου Θοδωρής, Τσελεκίδης Νικόλας.

Την πρώτη μέρα κατά την άφιξη τους οι αθλητές ξεναγήθηκαν στους βοηθητικούς χώρους του ΣΕΦ, παρακολούθησαν την προπόνηση της εφηβικής ομάδας του Ολυμπιακού και στη συνέχεια γνωρίστηκαν με τους προπονητές των αγωνιστικών τμημάτων. Αφού έκαναν τις απαραίτητες μετρήσεις με τους γυμναστές της ομάδας, προχώρησαν σε προπόνηση.

Την δεύτερη μέρα οι αθλητές αφού έκαναν και ατομική όσο και ομαδική προπόνηση, μπήκαν στην κεντρική σάλα του ΣΕΦ, όπου και παρακολούθησαν μέρος της προπόνησης των ανδρών Παππά, Μήτρου – Λονκγ και Τανούλη. Είχαν την ευκαιρία τόσο να φωτογραφηθούν, όσο και να συνομιλήσουν μαζί τους ενώ στο τέλος έπαιξαν φιλικό παιχνίδι με επίλεκτους της παιδικής ομάδας του Ολυμπιακού.

Η τελευταία μέρα κύλησε με ένα οικογενειακό διπλό, φωτογραφίες, δώρα από την ομάδα και πολλές συμβουλές από του coaches Δεμέναγα και Παντελάκη.

Ατυχής στιγμή ο τραυματισμός του αθλητή μας Γιώργου Πάτσου κατά την διάρκεια της προπόνησης την δεύτερη μέρα ο οποίος θα τον κρατήσει μακριά από τις αγωνιστικές υποχρεώσεις της ομάδας για κάποιο διάστημα.

google-news Ακολουθήστε το paratiritis-news.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.