Στις 5 Σεπτεμβριου ανοιγουν τις πορτες τους οι ακαδημιες μπασκετ της ΑΕ Κομοτηνης

Το καλοκαίρι έφτασε στο τέλος του και όπως κάθε Σεπτέμβριο έτσι και ο φετινός είναι ο εναρκτήριος μήνας των Ακαδημιών μπάσκετ της Αθλητικής Ένωσης Κομοτηνής για την αγωνιστική περίοδο 2016/17.
 
Με γνώμονα την αγάπη για το μπάσκετ , μία σειρά καταρτισμένων προπονητών, οι οποίοι επιμελούνται το πρόγραμμα προπονήσεων, ετοιμάζονται να υποδεχθούν τους νεαρούς αθλητές του συλλόγου και παράλληλα εκκολαπτόμενους αθλητές του ανδρικού μας τμήματος, έχοντας πάντα σαν βάση το “Ευ Αγωνίζεσθαι”. 

Καθημερινά οι προπονήσεις, φιλικές αναμετρήσεις τα σαββατοκύριακα 

Έτσι λοιπόν την Δευτέρα 5 Σεπτεμβρίου ανοίγουν οι πόρτες των ακαδημιών του 1ου λυκείου Κομοτηνής, της έδρας των ακαδημιών της ΑΕ Κομοτηνής! Εκεί πραγματοποιούνται οι εγγραφές και οι ανανεώσεις των συνδρομών μαζί με την έναρξη των προπονήσεων, οι οποίες διεξάγονται καθημερινά (17:00- 23:00) ενώ τα σαββατοκύριακα διεξάγονται οι φιλικές αναμετρήσεις των μικρών ηλικιακά τμημάτων είτε με άλλες ομάδες της πόλης μας είτε με ομάδες των γειτονικών νομών. Συχνές είναι οι περιπτώσεις οργανωμένων μετακινήσεων των τμημάτων των ακαδημιών μας σε γειτονικές πόλεις για μία σειρά φιλικών αναμετρήσεων.
 
 «Δεν υπάρχει τίποτα πιο σημαντικό για εμάς από την παρουσία εκατοντάδων αθλητών στις ακαδημίες του συλλόγου μας σε μπάσκετ και βόλεϊ με τους προπονητές των τμημάτων να στοχεύουν, τόσο στην βελτίωση των αθλητικών επιδόσεων όσο και στη δημιουργία μίας ολοκληρωμένης προσωπικότητας.
 
Η σωστή αθλητική διαπαιδαγώγηση γίνεται από πολύ μικρή ηλικία και για αυτό από την φετινή αγωνιστική περίοδο, στόχος είναι να γεμίζει το κλειστό γυμναστήριο της πόλης από αθλητές και αθλήτριες των ακαδημιών με στόχο την συμπαράσταση στους αθλητές και αθλήτριες των τμημάτων. Στόχος πάνω από όλα η σωστή συμπεριφορά στις κερκίδες, έτσι ώστε να τους γίνει συνήθεια πως ο αθλητισμός είναι γιορτή» αναφέρει σε σχετική ανακοίνωση της η διοίκηση της ΑΕ Κομοτηνής. 

Πώς γίνεται η εγγραφή 

Οι ενδιαφερόμενοι γονείς μπορούν να εγγράψουν τα παιδιά τους από την ηλικία των 6 ετών (Α΄ Δημοτικού) και άνω, συμπληρώνοντας την αίτηση εγγραφής, την οποία θα παραλάβουν από την γραμματεία του γηπέδου στο κλειστό των Ακαδημιών (1ο Λύκειο) και παραδίδουν στους προπονητές.
 
Τα τμήματα που λειτουργούν είναι:
• Παίδων (2001-02)
• Παμπαίδων (2003-04)
• Μίνι Αγοριών (2005-06)
• Προμίνι Αγοριών (2007-08)
• Τζούνιορ Αγοριών (2009-10)
 
Info
Για πληροφορίες και εγγραφές οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να προσέρχονται καθημερινά στο κλειστό γυμναστήριο του 1ου Λυκείου ή να απευθύνονται στους προπονητές των ακαδημιών στα τηλέφωνα:
Νικόλαο Παπαδόπουλο : 6946246213
Μανώλη Δαφτσή : 6974110621
Μουράτ Μεχμέτ Τσαούς : 6986329006
Σαδήκ Χατζή Μεμέτ Ογλού : 6945019889

google-news Ακολουθήστε το paratiritis-news.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.