Στηριζει το 10ο Πανελληνιο Πρωταθλημα Βετερανων Καλαθοσφαιρισης το Δημοτικο Συμβουλιο

45 ομάδες από την Ελλάδα και την Κύπρο θα γεμίσουν την πόλη από τις 17 μέχρι τις 19 Μαΐου

Ξεπέρασε τις προσδοκίες των διοργανωτών το ενδιαφέρον για το 10ο Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Βετεράνων Καλαθοσφαίρισης που θα διεξαχθεί από τις 17 μέχρι τις 19 Μαΐου στην Κομοτηνή, με τον Δήμο Κομοτηνής να δεσμεύεται πως θα στηρίξει τον Σ.Β.Ε.Κ.Κ.Ο στην υλοποίηση της διοργάνωσης, που αναμένεται να φέρει 45 ομάδες στην πόλη μας.

Το αίτημα του ΣΒΕΚΚΟ μετέφερε ο Πρόεδρος των Βετεράνων κ. Δημήτρης Σερετίδης, ο οποίος αφού αναφέρθηκε στην δράση του Συνδέσμου, τόνισε πως διεκδίκησαν και κατάφεραν το 10 Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Βετεράνων Καλαθοσφαίρισης να λάβει χώρα στην Κομοτηνή.

Πέρυσι στη Λάρισα, συμμετείχαν 28 ομάδες από όλη την Ελλάδα, φέτος ο αριθμός αυτός αυξήθηκε δραματικά, με 45 ομάδες να συμμετέχουν από την Ελλάδα και για πρώτη φορά και από την Κύπρο.

«Είναι ένα γεγονός που θα φέρει πολύ κόσμο στην Κομοτηνή» σημείωσε, γεμίζοντας τόσο ξενοδοχεία της Κομοτηνής όσο και στο Φανάρι, ξεπερνώντας κατά πολύ τις προσδοκίες τους.

Αυτή η αυξημένη προσέλευση όμως δημιουργεί και επιπλέον ανάγκες, για αυτό και ζήτησε από το Δημοτικό Συμβούλιο αφενός την παραχώρηση των γηπέδων για την διοργάνωση, κάτι για το οποίο τους διαβεβαίωσαν ότι θα γίνει, αφετέρου την στήριξή τους για τις εκδηλώσεις και τις δράσεις που έχουν σχεδιάσει ως ΣΒΕΚΚΟ ώστε οι επισκέπτες να γνωρίσουν την πόλη, τους ανθρώπους και τα προϊόντα της, ώστε να γίνουν πρεσβευτές και να διαφημίσουν την πόλη μας σε όλη την Ελλάδα. Μάλιστα για πρώτη φορά η διοργάνωση θα έχει τελετή έναρξης και βιντεοκάλυψη.

«Πιστεύουμε ότι ο αθλητικός τουρισμός είναι τρόπος να αναδείξουμε την πόλη μας, θέλουμε να πιστέψετε σε αυτή την προσπάθεια» σημείωσε, με το Δημοτικό Συμβούλιο να του ζητά να καταθέσει την πρότασή του, με συγκεκριμένο ποσό και αιτιολόγηση, ώστε να ψηφιστεί.

google-news Ακολουθήστε το paratiritis-news.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.