Στην Κομοτηνη το πανελληνιο πρωταθλημα Βετερανων Καλαθοσφαιρισης

Τον Μάιο του 2024

Μια μεγάλη διοργάνωση έρχεται στην Κομοτηνή το 2024!

Ο λόγος  για την διεξαγωγή του 10ου Πανελληνίου Πρωταθλήματος  Βετεράνων Καλαθοσφαίρισης.

Το πρωί του Σαββάτου κατά την εθιμοτυπική συνάντηση στο Επιμελητήριο Λάρισας, όλων των Συνδέσμων ανά την Ελλάδα και την Διοργανώτριας Αρχής οι άνθρωποι του ΣΒΕΚΚΟ υπέβαλαν την υποψηφιότητα, η οποία και έγινε παμψηφεί αποδεκτή.

«Είμαστε λοιπόν στην ευχάριστη θέση , και με αίσθημα ευθύνης να σας ανακοινώσουμε την Διοργάνωση του 10ου Πανελληνίου Πρωταθλήματος Βετεράνων το 2024 στην ΚΟΜΟΤΗΝΗ!!!

Δεν πρέπει να παραλείψουμε ότι στο ταξίδι μας στην Λάρισα δεν ήμασταν  μόνοι και οι βαλίτσες μας δεν ήταν άδειες.

Την υποψηφιότητά μας την ήξεραν και την στήριξαν όλες οι Τοπικές Αρχές της πόλης. Ευχαριστούμε πολύ τον Δήμος Kομοτηνής , την Περιφέρεια Ανατολικής Μακεδονίας – Θράκης και το Επαγγελματικό και Βιοτεχνικό Επιμελητήριο Ροδόπης.

Ευχαριστούμε πολύ την Ποτοποιια-Οινοποιια Θρακης Α.Β.Ε.Ε. ,  την Ζυθοποιία Μακεδονίας Θράκης Α.Ε.  και το Καφεκοπτείο Κέκκερη Γιάννη που μας έδωσαν την δυνατότητα να διαφημίσουμε την περιοχή μας και τα προϊόντα μας και να πετύχουμε τον στόχο μας!

Από σήμερα κιόλας ξεκινάμε να εργαζόμαστε έτσι ώστε να είμαστε έτοιμοι γι’ αυτήν την μεγάλη γιορτή του μπάσκετ και της Κομοτηνής» ανέφερε σχετική ανακοίνωση του Συνδέσμου Βετεράνων Καλαθοσφαίρισης Κομοτηνής.

google-news Ακολουθήστε το paratiritis-news.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.