Στην Κομοτηνη το 10ο Πανελληνιο Πρωταθλημα Βετερανων Καλαθοσφαιρισης

Το τριήμερο 17-19 Μαΐου η καρδιά του μπάσκετ θα χτυπάει στην πόλη μας

Μία σημαντική διοργάνωση θα διεξαχθεί από τις 17 μέχρι τις 19 Μαΐου και ο λόγος για το 10ο Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Βετεράνων Καλαθοσφαίρισης, που αποτελεί σημείο αναφοράς και πόλος έλξης για αθλητές και αποστολές.

Το βράδυ της Δευτέρας πραγματοποιήθηκε τηλεδιάσκεψη ανάμεσα στους υπεύθυνους της διοργάνωσης, μεταξύ των οποίων ήταν ο Αντιδήμαρχος Κομοτηνής κ. Κίμωνας Λεχούδης και εκπρόσωποι του Σ.Β.Ε.Κ.Κ.Ο και συγκεκριμένα οι Δημήτρης Σερετίδης και Νίκος Παπαδόπουλος που υποσχέθηκαν ότι θα κάνουν τα πάντα ώστε να γίνει αυτό το τριήμερο αξέχαστο για τους συμμετέχοντες.

Ο κ. Λεχούδης προσκάλεσε τις ομάδες από όλη την χώρα να συμμετάσχουν στη διοργάνωση και να γνωρίσουν τις ομορφιές της Κομοτηνής και της ευρύτερης περιοχής της Ροδόπης ενώ σύμφωνα με τις μέχρι στιγμές πληροφορίες οι ομάδες που συμμετέχουν είναι μεταξύ άλλων από το Ηράκλειο, την Χίο, τον Βόλο, τη Λάρισα, την Αθήνα, τη Θεσσαλονίκη, την Ξάνθη και την Καβάλα.

Οι προετοιμασίες έχουν ξεκινήσει ήδη δυναμικά, καθώς εκτός του αγωνιστικού σκέλους, το οποίο σίγουρα μας επιφυλάσσει δυνατές μονομαχίες, ετοιμάζονται και παράλληλες δράσεις και eventεκτός γηπέδου με διαδραστικά παιχνίδια όπως παιχνίδια κρυμμένου θησαυρού ώστε οι συμμετέχοντες να γνωρίσουν κάθε γωνιά της Κομοτηνής.

Στόχος όλων είναι αυτό το τριήμερο να αποτελέσει σημείο αναφοράς για την πόλη, να προσελκύσει κόσμο από όλη την Ελλάδα και όλοι όσοι βρεθούν να γίνουν οι πρεσβευτές της πόλης μας μεταφέροντας μόνο θετικά σχόλια για τις υποδομές, τη φιλοξενία και την κουλτούρα των ανθρώπων της πόλης μας.

google-news Ακολουθήστε το paratiritis-news.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.