Στην Ημαθια θα ταξιδεψει η ομαδα παλαιμαχων καλαθοσφαιριστων απο την Κομοτηνη

Συμμετέχοντας στο πρώτο πανελλήνιο πρωτάθλημα βετεράνων καλαθοσφαιριστών

Στην Ημαθία θα ταξιδέψει από την Κομοτηνή ομάδα παλαίμαχων καλαθοσφαιριστών το τριήμερο 22 με 24 Μαΐου συμμετέχοντας στο πρώτο πανελλήνιο πρωτάθλημα βετεράνων καλαθοσφαιριστών.
 
Στο πρωτάθλημα που θα διεξαχθεί σε τρία διαφορετικά γήπεδα της Ημαθίας θα συμμετέχουν εκτός από την ομάδα της Κομοτηνής ομάδες παλαιμάχων από την Αθήνα, την Θεσσαλονίκη, τη Βέροια, τη Σύρο, το Αγρίνιο, την Καβάλα. Από τις εκπλήξεις του πρωταθλήματος η συμμετοχή των γνωστών «Πελαργών», του συνδέσμου φίλων του της Εθνικής Ομάδας Μπάσκετ, που την ακολουθούν φανατικά, όπου κι αν αγωνίζεται, όπως και  η παρουσία του Νίκου Γκάλη στο τριήμερο αγωνιστικό πρόγραμμα του πρωταθλήματος.
 
Το πρωτάθλημα χωρίζεται σε τρεις ηλιακές κατηγορίες, 35+, 40+ και 50+ με την ομάδα της Κομοτηνής να αγωνίζεται στη δεύτερη κατηγορία μαζί με τις ομάδες από το Αγρίνιο, την Ξάνθη και τη Θεσσαλονίκη. Οι αγώνες είναι μονοί με την ομάδα της Κομοτηνής να αγωνίζεται απέναντι στην ομάδα της Θεσσαλονίκης το Σάββατο 23 Μαΐου στις 16.30 στο γήπεδο Μελίκης, ενώ την ίδια ώρα στο γήπεδο της Νάουσας θα διεξαχθεί ο δεύτερος αγώνας της κατηγορίας μεταξύ της Ξάνθης και του Αγρινίου στο γήπεδο της Νάουσας.
 
Οι νικητές των δύο αναμετρήσεων θα αγωνιστούν στον μεγάλο τελικό που θα διεξαχθεί την Κυριακή 24 Μαΐου στις 13:00 στο Κλειστό Γυμναστήριο της Νάουσας. Στο ίδιο Κλειστό Γυμναστήριο θα διεξαχθεί και ο μικρός τελικός ανάμεσα στις δύο ηττημένες ομάδες, με ώρα έναρξης στις 11:00.

google-news Ακολουθήστε το paratiritis-news.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.