Στην Επιτροπη του Καυτανζογλειου Σταδιου ο Κωστας Μπανιωτης

Ο Κομοτηναίος πρωταθλητής του Ύψους αποτελεί εκπρόσωπο των αθλητών
Ο ΣΕΓΑΣ ανακοίνωσε την Επιτροπή που συγκροτήθηκε για το θέμα χρήσης του Καυτανζογλείου Σταδίου, η οποία προέκυψε μετά από τηλεδιάσκεψη με όλα τα σωματεία της Θεσσαλονίκης, την περασμένη εβδομάδα.
 
Η Επιτροπή αποτελείται από εκπροσώπους του ΣΕΓΑΣ, σωματείων, του Συνδέσμου Προπονητών.  Β. Ελλάδας, εκπρόσωπο αθλητών,  ενώ μετά την αποδοχή της σχετικής πρότασης του προέδρου του ΣΕΓΑΣ, Κώστα Παναγόπουλου, στην Επιτροπή μετέχουν η Βούλα Πατουλίδου και η Αναστασία Κελεσίδου αλλά και ο Κομοτηναίο άλτης Κώστας Μπανιώτης ως εκπρόσωπος των αθλητών.
 
Η επιτροπή θα έρθει σε επαφή με τοπικούς φορείς με στόχο να επιτευχθεί λειτουργική λύση για να συνεχιστεί απρόσκοπτα η λειτουργία του στίβου στο Καυτανζόγλειο στάδιο, μετά την παραχώρηση του σε ΠΑΕ της πόλης.
 
Η σύνθεση της Επιτροπής έχει ως εξής: Σπύρος Κέλλης (μέλος Δ.Σ ΣΕΓΑΣ), Τάσος Τομπούλης (πρόεδρος ΕΑΣ ΣΕΓΑΣ Θεσσαλονίκης), Χρήστος Χρυσοστομίδης (Υπεύθυνος ΚΥΑΘ), Βούλα Πατουλίδου (ολυμπιονίκης), Τασούλα Κελεσίδου (ολυμπιονίκης), Κώστας Λαμπρόπουλος (πρόεδρος ΣΠΒΕ),  Κώστας Μπανιώτης (εκπρόσωπος αθλητών ΚΥΑΑΘ), Χριστίνα Δέσκου (πρόεδρος ΑΣΣ Αλέξανδρος Μακεδονίας),  Γιώργος Τσίντζιλης (μέλος Δ.Σ. Γ.Σ. Ηρακλής), Αστέριος Τσιφτσόγλου (πρόεδρος ΜΑΣ Αετού Θεσσαλονίκης).

google-news Ακολουθήστε το paratiritis-news.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.