Στην Αρετσου ο Πανος Παπαδοπουλος

Ο Κομοτηναίος αθλητής θα αγωνίζεται στο ανταγωνιστικό πρωτάθλημα της Β΄ Εθνικής

Την ανοδική του πορεία συνεχίζει ο Κομοτηναίος Πάνος Παπαδόπουλος, ο οποίος συμφώνησε για τη νέα σεζόν να αγωνίζεται με την φανέλα της Αρετσού, η οποία αγωνίζεται στην Β΄ Εθνική.

Ο νεαρός guard, θα συνεχίσει στην συμπρωτεύουσα όπου θα συνδυάζει το μπάσκετ με τις σπουδές. Τη νέα σεζόν θα έχει την ευκαιρία να συνεχίσει την μπασκετική του εξέλιξη δουλεύοντας με τον Δημήτρη Πετρόπουλο, η φιλοσοφία του οποίου είναι να δουλεύει σκληρά με τη νέα γενιά και αυτό φάνηκε και στον Ιωνικό, την ΜΕΝΤ, την Αρετσού και την Ευκαρπία όπου έκανε τρομερή δουλειά. Ο Πάνος είναι ταγμένος στο μπάσκετ από μικρή ηλικία και δεν θα μπορούσε να κάνει διαφορετικά, καθώς ο πατέρας του Νίκος τον μύησε από μικρή ηλικία στην μαγεία της πορτοκαλί θεάς και από μικρός εντάχθηκε στην ακαδημία της ΑΕ Κομοτηνής. Χρόνο με τον χρόνο βελτιωνόταν και γρήγορα έδειχνε πως τα προσόντα του ήταν μεγάλα. Αποκορύφωμα της μέχρι στιγμής μπασκετικής του πορείας ήταν η συμμετοχή του με την Ασπίδα Ξάνθης στην τελική φάση του πανελλήνιου πρωταθλήματος εφήβων, όπου αναδείχθηκε 4ος σκόρερ της διοργάνωσης και 3ος ριμπάουντερ.

Πριν δύο χρόνια ήταν βασικό μέλος στην εξαιρετική πορεία της ΑΕ Κομοτηνής στο πρωτάθλημα της ΕΚΑΣΑΜΑΘ ενώ πέρυσι ξεκίνησε την σεζόν στην Ελπίδα Αμπελοκήπων.

google-news Ακολουθήστε το paratiritis-news.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.