Στην 3η θεση της γενικης καταταξης στο Combat Ju-Jitsu σε ολη την Ελλαδα ο Αθλητικος Συλλογος Μαχητικων Τεχνων ΔΙΑΣ BUDO ACADEMY A. PARASIDIS  

4 χρυσά, 7 ασημένια και 5 χάλκινα κατέκτησαν οι αθλητές του Συλλόγου

Την Κυριακή 3 Μαρτίου ο Αθλητικός σύλλογος μαχητικών τεχνών ΔΙΑΣ BUDO ACADEMY A. PARASIDIS αναχώρησαν με λεωφορείο του ΚΤΕΛ για το Πανελλήνιο πρωτάθλημα Combat ju-jitsu  που διεξήχθη στο Ωραιόκαστρο της Θεσσαλονίκης.

Οι αθλητές του συλλόγου με επικεφαλής προπονητή τον κ. Παρασίδη Αλέξανδρο κατάφεραν για ακόμα μία φορά να κάνουν περιφανή την πόλη μας φέρνοντας την στην 3 θέση της γενικής κατάταξης σε όλη την Ελλάδα κατακτώντας 4 χρυσά, 7 ασημένια και 5 χάλκινα μετάλλια.

Ο επικεφαλής προπονητής του αθλητικού συλλόγου ΔΙΑΣ Budo Academy Αλέξανδρος Παρασίδης δήλωσε σχετικά: «ήταν ένα γεμάτο σαββατοκύριακο. Είμαι βαθιά συγκινημένος που οι αθλητές μου, μικροί και μεγάλοι κατάφεραν για ακόμη φορά να κάνουν περήφανη την πόλη μας. Θέλω να ευχαριστήσω όλους τους γονείς που τόσα χρόνια εμπιστεύονται τα παιδιά τους σε μας και είναι δίπλα τους σε κάθε τους προσπάθεια».

google-news Ακολουθήστε το paratiritis-news.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.