Στιγμες ξεγνοιασιας για τους διαιτητες μπασκετ της Θρακης

Έκοψαν σε «οικογενειακό κλίμα» την πίτα τους σε ειδική εκδήλωση

Με φόντο το Θρακικό πέλαγος ο Σ.Δ.Κ. ΘΡΑΚΗΣ έκοψε την πρωτοχρονιάτικη πίτα του για το 2023 στην παραλία της Μάκρης στην Αλεξανδρούπολη. Την εκδήλωση τίμησαν με την παρουσία τους οι διαιτητές του Συνδέσμου με τις οικογένειές τους και τους φίλους τους, καθώς και εκπρόσωποι Σωματείων της Ε.ΚΑ.Σ.Α.ΜΑ.Θ. Παρόντες ήταν και διαιτητές της Σχολής Διαιτησίας 2023, στους οποίους απονεμήθηκαν τα πτυχία τους.

Οι τυχεροί των δώρων της εκδήλωσης ήταν:

  • Παναγιωτόπουλος Δημήτρης: Ένα εισιτήριο 2 ατόμων σε καμπίνα ΑΒ2 &Ι.Χ. με επιστροφή στη γραμμή της Ανκόνας, προσφορά των ANEK LINES & Blue Star Ferries.
  • Καργιώτης Πασχάλης: Πέντε διανυκτερεύσεις για 4μελή οικογένεια στα Χανιά στο πολυτελές NONTAS APTS, προσφορά του κου Χριστινάκη.
  • Μπουρνατζίδου Αλεξάνδρα: Ένα 2ήμερο ταξίδι στην Κωνσταντινούπολη για παρακολούθηση αγώνα της Euroleague.

Ο Πρόεδρος του Συνδέσμου Δημήτρης Μιχέλης στο χαιρετισμό του, αφού ευχαρίστησε τα μέλη του Συνδέσμου για την  στήριξή τους προς το Δ.Σ.,  επαίνεσε τους διαιτητές για την επαγγελματική συνείδησή που επιδεικνύουν στις υποχρεώσεις τους και τους παρότρυνε να παραμείνουν για πάντα ενωμένοι κι αγαπημένοι. Επισήμανε δε, στους νέους διαιτητές,  την αναγκαιότητα της ένταξης  στην διαιτησία των αξιών της ισονομίας, αξιοκρατίας και διαφάνειας.

Απονεμήθηκε τιμητική πλακέτα στο Σωματείο ΑΤΛΑΣ Κομοτηνής B.C. για την συνεργασία και αρωγή του στις Σχολές Διαιτησίας του Συνδέσμου, την αγάπη που επιδεικνύει για το μπάσκετ και την αστείρευτη διάθεση για να «πλάσει» τη νέα γενιά της Κομοτηνής.

Το κλίμα ήταν εορταστικό και όλοι «μια οικογένεια» με περίσσιο κέφι αντάλλαξαν ευχές, απόλαυσαν το γεύμα τους, ενώ η οθόνη προέβαλε τις σημαντικότερες στιγμές από τις δραστηριότητες των μελών και τις εκδηλώσεις του Συνδέσμου των τελευταίων 20 ετών.

google-news Ακολουθήστε το paratiritis-news.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.