Στεφανιδη: Κατεκτησε το ασημενιο μεταλλιο με μεγαλη εμφανιση

Η Κατερίνα Στεφανίδη έφερε άλλο ένα μετάλλιο για την Ελλάδα στο Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα, κατακτώντας το ασημένιο μετάλλιο στο άλμα επί κοντώ

Στο βάθρο και η Κατερίνα Στεφανίδη! Η Ελληνίδα πρωταθλήτρια με μία μεγάλη εμφάνιση στον τελικό του άλματος επί κοντώ κατέκτησε το ασημένιο μετάλλιο με επίδοση στα 4.75μ.

Η Στεφανίδη μπορεί να μην κατάφερε να κατακτήσει το χρυσό μετάλλιο όπως είχε κάνει και στις προηγούμενες δύο διοργανώσεις, αλλά το προσπάθησε. Δυστυχώς… έπεσε επάνω στη Φιλανδή, Μούρτο η οποία μπόρεσε να περάσει και τα 4.85 κατακτώντας αυτή το χρυσό μετάλλιο.
Το χάλκινο μετάλλιο πήρε στη Σουτέι από την Σλοβενία η οποία είχε και αυτή επίδοση τα 4.75, τα οποία όμως πέρασε με τη δεύτερη προσπάθεια.

Η Στεφανίδη, αρχικά, άφησε τα 4.25, και πέρασε με την πρώτη τα 4.40, τα 4.55, τα 4.65, τα 4.70 και τα 4.75. Δοκίμασε τα 4.80 αλλά ήταν αποτυχημένη η πρώτη της προσπάθεια, και επέλεξε να ανεβάσει τον πήχη στα 4.85 για να έχει δύο προσπάθειες εκεί. Σε αυτές δεν μπόρεσε να τα περάσει και έτσι έμεινε στα 4.75 που της έδωσαν το ασημένιο.

google-news Ακολουθήστε το paratiritis-news.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.