Σημερα η 2η αγωνιστικη της τριτης φασης

Κύπελλο ΕΠΣ Θράκης

Σήμερα, Τετάρτη, διεξάγονται οι αγώνες της 2ης αγωνιστικής της Γ΄ φάσης του κυπέλλου ερασιτεχνών της ΕΠΣ Θράκης.
 
Η μοναδική ομάδα που βρίσκεται ήδη στην ημιτελική φάση είναι η Δόξα Νέου Σιδηροχωρίου που παίρνει το παιχνίδι με την Ένωση Ασωμάτων στα χαρτιά καθώς η τελευταία έχει αποχωρήσει από το πρωτάθλημα και το κύπελλο. Για την ιστορία η Δόξα Νέου Σιδηροχωρίου είχε κερδίσει στους Ασωμάτους με 1-7 και συνολικά με τέρματα 10-1 περνάει στους τέσσερις του θεσμού.
 
Στα υπόλοιπα παιχνίδια στην Αίγειρο αγωνίζονται ο Αστέρας με το ΠΑΟΚ Κοσμίου. Το 3-1 του πρώτου αγώνα κάνει την ομάδα του Κοσμίου το πρώτο φαβορί για τη πρόκριση, αρκεί να αποδειχτεί και μέσα στον αγωνιστικό χώρο.
 
Στην Ξυλαγανή ο τοπικός Ορφέας θα αντιμετωπίσει τον Μέγα Αλέξανδρο Ιάσμου στην ρεβάνς του πρώτου αγώνα που έληξε 3-5. Ο Μέγας Αλέξανδρος είναι το φαβορί αλλά στο στρατόπεδο των γηπεδούχων ευελπιστούν πως μπορούν να ανατρέψουν το εις βάρος τους σκορ και να πετύχουν την έκπληξη.
 
Τέλος στο πιο ανοιχτό παιχνίδι των προημιτελικών ο Σπάρτακος Αγίων Θεοδώρων θα παίξει με την Δόξα Σώστη. Στο πρώτο παιχνίδι η ομάδα του Σώστη κέρδισε με 2-1 αλλά το αποτέλεσμα είναι ρευστό με τις δύο ομάδες να διεκδικούν στα ίσια την πρόκριση στην τετράδα. 

Αναλυτικά το πρόγραμμα και οι διαιτητές 

Αστέρας Αιγείρου – ΠΑΟΚ Κοσμίου (1-3): Παπαγεωργίου, Δημητριάδης, Ηλούδης
Σπάρτακος Αγίων Θεοδώρων – Δόξα Σώστη (1-2): Δρακίδης, Χαρίτσης, Ντοσίδης
Ορφέας Ξυλαγανής – Μέγας Αλέξανδρος Ιάσμου (3-5): Ρόιδος, Μπαλάφας, Παπαδόπουλος
Ένωση Ασωμάτων – Δόξα Νέου Σιδηροχωρίου 0-3 α.α
 
Σε παρένθεση τα αποτελέσματα των πρώτων αγώνων

google-news Ακολουθήστε το paratiritis-news.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.