«Σεφτε» στις νικες εκανε η Δοξα Σωστη

Δόξα Σώστη – Κομψάτος Πολυάνθου 4-0

Την πρώτη της νίκη στο πρωτάθλημα της Α΄ κατηγορίας της ΕΠΣ Θράκης για φέτος πανηγύρισε η Δόξα Σώστη καθώς για την 4η αγωνιστική στο γήπεδό της επικράτησε με 4-0 του Κομψάτου Πολυάνθου που παραμένει τελευταίος στον βαθμολογικό πίνακα με -1 βαθμούς.
 
Το παιχνίδι ήταν αρκετά επεισοδιακό καθώς μετά το 59΄ο διαιτητής κ.  Χαρίτσης έδειξε 5 κόκκινες κάρτες, ενώ η ένταση εκτός του αγωνιστικού χώρου μεταφέρθηκε σε κάποια στιγμή του αγώνα και στην κερκίδα ευτυχώς χωρίς να πάρει έκταση.  
 
Αγωνιστικά, στο πρώτο μέρος το παιχνίδι ήταν μέτριο με τη Δόξα να έχει μια ελαφριά υπεροχή και να παίρνει το προβάδισμα στις καθυστερήσεις μετά από  απευθείας εκτέλεση φάουλ του Ανδρίκου και ασταθή επέμβαση του τερματοφύλακα Διαμαλή, που κατά τον διαιτητή κ. Χαρίτση, έδιωξε την  μπάλα  όταν αυτή είχε περάσει  την γραμμή της εστίας του Πολυάνθου.
 
Στο δεύτερο μέρος το παιχνίδι μετά το 56΄ εκεί που ήταν ήρεμο άλλαξε μορφή, αρχής γενομένης με την αποβολή του  προπονητή και παίχτη του Κομψάτου Πέτρου Δημόπουλου με απευθείας κόκκινη κάρτα.
 
Ακολούθησαν άλλες 4 κόκκινες κάρτες από τον διαιτητή κ. Χαρίτση στους Μπανάσα , Χαμουζά (απευθείας) και στους Αμαξόπουλο, και Σιόζιο μετά από δεύτερη κίτρινη.
 
Τα υπόλοιπα τέρματα για την Δόξα πέτυχαν οι Βουλγαρίδης με ωραία κεφαλιά στο 75΄, ο  Ανδρίκου στο 78΄και ο Σταυρόπουλος στο 91΄.
 
Έντονα είναι τα παράπονα για τη διαιτησία και από τις δύο ομάδες  αλλά κυρίως από τον Κομψάτο Πολυάνθου που διαμαρτύρεται για το πρώτο γκολ, καθώς υποστηρίζει πως η μπάλα δεν πέρασε την γραμμή της εστίας και για την φάση του πέναλτι του Σώστη στο 77΄, που θεωρούν πως η ανατροπή δεν έγινε εντός περιοχής αλλά οριακά έξω. 

Το ρολόι της αναμέτρησης 

1΄ Σουτ του Σιόζιου μέσα από την μικρή περιοχή που μπλόκαρε ο Διαμαλής. 
2΄ Σουτ του Αμαξόπουλου εντός περιοχής από καλή θέση ψηλά άουτ.
7΄Φάση διαρκείας στα καρέ του Πολυάνθου με διαδοχικά  σουτ των Σιόζιου και Γεωργακόπουλου τα οποία κόντραραν σε αμυντικούς χωρίς αποτέλεσμα.
16΄ Μετά από δυνατό βολέ του τερματοφύλακα Πατερέλλη, η μπάλα έφτασε στον Μπανάσα  που αρκετά έξω από την μεγάλη περιοχή έπιασε ένα ψηλοκρεμαστό σουτ με την μπάλα να φεύγει ψηλά άουτ. 
32΄ Μετά από σέντρα ο Καλοδημίδης έπιασε ένα σουτ με την μπάλα αρχικά να κοντράρει σε αμυντικό του Κομψάτου και στη συνέχεια το νέο σουτ του Μαλλιαρού απέκρουσε κόρνερ ο Διαμαλής.
45΄+ 1΄ Γκολ. Ο Ανδρίκου θα εκτελέσει αρκετά έξω από την μεγάλη περιοχή απευθείας ένα φάουλ, ο τερματοφύλακας Διαμαλής αρχικά μπλόκαρε την μπάλα αλλά αυτή του έφυγε από τα χέρια και με δεύτερη προσπάθεια την έδιωξε. Ο διαιτητής κ. Χαρίτσης  έδειξε την σέντρα  υποστηρίζοντας ότι η μπάλα πέρασε την γραμμή. Μια απόφαση που ξεσήκωσε θύελλα αντιδράσεων από πλευράς φιλοξενούμενων. 
48΄ Πλασέ του Σιόζιου μπλόκαρε με διπλή προσπάθεια ο Διαμαλής. 

49΄Σουτ του Χατζηαντωνίου εκτός περιοχής με την μπάλα να φεύγει λίγο άουτ.
56΄Ο διαιτητής κ. Χαρίτσης δείχνει απευθείας κόκκινη στον Δημόπουλο για χτύπημα εκτός φάσης.
63΄ Ο διαιτητής κ. Χαρίτσης δείχνει απευθείας κόκκινη στον Μπανάσα  για αντιαθλητική συμπεριφορά.
73΄ Ωραία κάθετη του Καλοδημίδη στον Βουλγαρίδη αλλά το πλασέ του απέκρουσε σωτήρια ο Διαμαλής.
74΄Ο Μυλωθρός θα βγει τετ α τετ αλλά το πλασέ του θα αποκρούσει ο Διαμαλής σε κόρνερ. 
75΄ Γκολ. Εκτέλεση κόρνερ από τον Καλοδυμίδη ωραία κεφαλιά εντός περιοχής του Βουλγαρίδη  με την μπάλα να καταλήγει στα δίχτυα του Διαμαλή.
77΄Ο διαιτητής κ. Χαρίτσης θα δείξει πέναλτι σε ανατροπή του Μυλωθρού με τους φιλοξενούμενους να διαμαρτύρονται έντονα πως η παράβαση έγινε εκτός μεγάλης περιοχής.
78΄Γκολ. Ο Ανδρίκου θα ευστοχήσει από τα 11 βήματα διαμορφώνοντας το σκορ σε 3-0.
80΄ Ο διαιτητής κ. Χαρίτσης θα δείξει  δεύτερη κίτρινη κάρτα – κόκκινη στους Σιόζιο (Δόξα)και Αμαξόπουλο (Κομψάτο). 
84΄ Απευθείας εκτέλεση φάουλ του Ανδρίκου με την μπάλα να χτυπάει στο οριζόντιο δοκάρι της εστίας του Διαμαλή.
87΄ Ο διαιτητής κ. Χαρίτσης δείχνει απευθείας κόκκινη στον Χαμουζά .
90΄+1΄ Γκολ. Ο Σταυρόπουλος με αριστοτεχνικό χτύπημα φάουλ αρκετά έξω από την μεγάλη περιοχή θα διαμορφώσει το τελικό σκορ 4-0. 

Οι συνθέσεις των ομάδων

Δόξα Σώστη (Τσιμπουργκένης): Πατερέλλης, Σταυρόπουλος, Τέφος, Ανδρίκου, Παπουτσής, Γεωργακόπουλος (79΄Παπαδόπουλος), Μαλλιαρός (47΄Μυλωθρός), Μουσταφά (35΄Λάβδας 71΄Βουλγαρίδης), Σιόζιος, Καλοδημίδης, Μπανασας.
 
Κομψάτος Πολυάνθου (Δημόπουλος): Διαμαλής, Χαμουζάς, Σταμπόλης, Θεοδωρίδης (71΄Μπεκήρ Σοφτά ), Ροδουσάκης, Δημόπουλος, Αμαξόπουλος, Χαλήλ, Χατζηαντωνίου, Ψυλάκης, Μανούκας (46΄Μουμίν)

google-news Ακολουθήστε το paratiritis-news.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.