Σε πανελληνιους αγωνες στη Λιβαδεια συμμετειχε η ομαδα Μπαντμιντον του Α.Σ Δημοκριτειο

Πρώτη θέση για τη Μαρία Κασάπη στο διπλό μικτό

Ολοκληρώθηκε άλλη μια συμμετοχή σε πανελλήνιους αγώνες για 4 από τους αθλητές της ομάδας Μπάντμιντον του Α.Σ. Δημοκρίτειο. Το σαββατοκύριακο 22-23 Απριλίου πραγματοποιήθηκε στη Λειβαδιά το πανελλήνιο πρωτάθλημα κάτω των 15 και 19 με ρεκόρ συμμετοχών που έφτασαν τους 177 αθλητές και αθλήτριες από 20 διαφορετικά σωματεία.

Στους αγώνες αυτούς η αθλήτρια του Α.Σ. Δημοκρίτειο Μαρία Κασάπη πέτυχε την κατάκτηση της 1ης θέσης στο διπλό μικτό με συμπαίκτη τον Αλέξανδρο Βραχιώλια από τον Εθνικό Αλεξανδρούπολης.

Με την επιτυχία της αυτή η αθλήτρια πιστοποιεί την καλή της πορεία που έχει τα τελευταία χρόνια και επιπλέον πετυχαίνει και σημαντική μοριοδότηση για τις πανελλαδικές εξετάσεις ενώ θέτει σοβαρή υποψηφιότητα για διάκριση και στο επερχόμενο πανελλήνιο κάτω των 17 που θα γίνει μέσα Μαΐου στη Θεσσαλονίκη.  

Σημαντική παρουσία είχαν και οι υπόλοιποι αθλητές του Συλλόγου της πόλης μας.

Αναλυτικά, στην κατηγορία υ15 ο Κωνσταντίνος Καλλιγάς πέτυχε νίκες στους 1ους  γύρους στο απλό αγοριών και στο διπλό με συμπαίκτη τον Ανδρέα Σαρράντη από τον ΔΙΑ Σιδηροκάστρου και ο Πέτρος Κασάπης επίσης στο διπλό με συμπαίκτη τον Κωνσταντίνο Μαυρουδή από την Νίκη Μαγκουφάνας Πεύκης πέτυχε την είσοδο του στον δεύτερο γύρο.

Στην κατηγορία υ19 πέρα από την Μαρία Κασάπη συμμετείχε και ο Άγγελος Καλλιγάς ο οποίος έμεινε στους 32 στο απλό και πέρασε  στους 8 στο διπλό εφήβων με συμπαίκτη τον Ιάσωνα Σαμούτ επίσης από την Νίκη Μαγκουφάνας.

Σε δήλωσή του ο προπονητής του Συλλόγου κ. Χαράλαμπος Ιορδάνου απεύθυνε «θερμές ευχαριστίες στα σωματεία του Εθνικού, της Νίκης και του Δία για τις πετυχημένες συνεργασίες στο αγωνιστικό κομμάτι». Επίσης ευχαρίστησε ιδιαιτέρως την κ. Βίκυ Κοινάκη του Εθνικού Αλεξανδρούπολης για την οργάνωση της μετάβασης των αθλητών Άγγελο και Κωνσταντίνο Καλλιγά και τον μέχρι πρότινος αθλητή του Συλλόγου και πλέον προπονητή στον Εθνικό  Σταύρο Κιλινγκαρίδη για τη βοήθειά του εντός γηπέδου.

google-news Ακολουθήστε το paratiritis-news.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.