Σε οικογενειακο κλιμα η κοπη Βασιλοπιτας του Πανθρακικου

Στο πλευρό της ομάδας ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτας Μαρωνείας και Κομοτηνής κ. Παντελεήμων

Πραγματοποιήθηκε στο «Ίδρυμα Παπανικολάου» η ετήσια κοπή της Βασιλόπιτας του Πανθρακικού, παρουσία του Σεβασμιωτάτου Μητροπολίτη Μαρωνείας και Κομοτηνής κ. Παντελεήμονα.

Όπως γίνεται τα τελευταία χρόνια προ Covid την βασιλόπιτά ευλόγησε ο κ. Παντελεήμων, ο οποίος αφού ευχήθηκε καλή χρονιά με υγεία σε όλους τους παρευρισκόμενους, στάθηκε στη σημασία που έχει ο Πανθρακικός στην κοινωνία ενώ παρουσιάστηκε γνώστης όλων των εξελίξεων καθώς συνεχάρη τους ποδοσφαιριστές και τους προπονητές για την πολύ καλή πορεία.

Στη συνέχεια μοιράστηκαν πιτάκια σε όλα τα τμήματα με τους τυχερούς να παίρνουν όμορφα δωράκια. Την όμορφη αυτή εκδήλωση επιμελήθηκε η κα. Άννα Ευαγόρου.

Σε δηλώσεις του ο πρόεδρος του Πανθρακικού κ. Χαράλαμπς Σακάρης ανέφερε: «Μετά από σχεδόν 3 χρόνια επιστρέφουμε ουσιαστικά στην κανονικότητα και κόβουμε ξανά βασιλόπιτα όλος ο οργανισμός του Πανθρακικού.

Και αναφέρομαι σε οργανισμό γιατί ο Πανθρακικός δεν είναι μόνο η ανδρική ομάδα, ούτε η δεύτερη ούτε οι ακαδημίες του! Είναι η ιστορία 60 χρόνων και η βαριά κληρονομιά που κουβαλάμε με στόχο την προβολή της Κομοτηνής σε όλη την χώρα.

Μέσα στο 2022 ποδοσφαιρικά επιστρέψαμε στην κανονικότητα με την άνοδο στη Γ Εθνική και το σάρωμα όλων των τίτλων στην Ροδόπη.

Οι ποδοσφαιριστές και οι προπονητές του Πανθρακικού, μας κάνουν υπερήφανους και μαζί με εμάς όλους τους φίλους της ομάδας ενώ η εικόνα με τους μικρούς μας ποδοσφαιριστές ντυμένους στα πράσινα με τον πυρσό στο στήθος μας δίνει δύναμη και ώθηση να συνεχίσουμε να κυνηγάμε τα όνειρα μας!

Ο Πανθρακικός δεν είμαστε εμείς. Εμείς είμαστε απλοί υπηρέτες του. Πανθρακικός είναι οι εκατοντάδες φίλοι που στηρίζουν από κοντά αλλά και από μακριά, είτε χορηγικά είτε με την αγορά εισιτηρίων διαρκείας και απλών εισιτηρίων για να μας στηρίξουν οικονομικά.

Πανθρακικός όμως είναι και αυτά τα παιδιά που αποτελούν το μέλλον του συλλόγου μας και θέλω να γνωρίζετε πως θα συνεχίσουμε με στόχο να προπονούνται ακόμα περισσότερο σε ακόμα πιο ωραίο προπονητικό κέντρο και κάτω από καλύτερες συνθήκες. Θέλουμε την στήριξη όλων των φορέων γιατί μέχρι στιγμής με ελάχιστες εξαιρέσεις η βοήθεια ήταν ανύπαρκτη!

Εύχομαι σε όλους καλή Πανθρακική χρόνια με υγεία και επιτυχίες».

google-news Ακολουθήστε το paratiritis-news.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.