Σε κυκλοφορια τα εισιτηρια διαρκειας του Πανθρακικου

Σε 3 τιμές διακρίνονται οι κατηγορίες των εισιτηρίων διαρκείας

Ανακοινώθηκε η κυκλοφορία των εισιτηρίων διαρκείας του Πανθρακικού για την ερχόμενη σεζόν στο πρωτάθλημα της Γ’ Εθνικής. Οι τιμές ξεκινούν από τα 50 ευρώ για τη Θύρα 4 (έναντι της κεντρικής), 80 ευρώ στην θύρα 1 (κεντρική θύρα) και 120 ευρώ στα VIP.

Η ενημέρωση:

«Μία αγάπη διαρκείας… Ο Πανθρακικός επιστρέφει στις εθνικές κατηγορίες και συγκεκριμένα στο πρωτάθλημα της Γ΄ Εθνικής και για τον λόγο αυτό η ομάδα μας θέλει να συνεχιστεί η σχέση αγάπης με τον 12ο παίχτη!

Για τον λόγο αυτόν κυκλοφορούν μέσα στην επόμενη εβδομάδα οι κάρτες ενίσχυσης του συλλόγου μας με τις τιμές να διαρθρώνονται σε 3 κατηγορίες!

Συγκεκριμένα στη θύρα 4 η τιμή τους ανέρχεται στα 50 ευρώ, στη Θύρα 1 στα 80 ευρώ και στα VIP στα 120 ευρώ.

Η διοίκηση του συλλόγου αντιλαμβανόμενη τις δυσκολίες της εποχής, όρισε μία προσιτή τιμή για τα νοικοκυριά ώστε οι Κυριακές να έχουν “πράσινη” απόχρωση σε Πανθρακικό φόντο θέλοντας να γεμίσουν ξανά οι κερκίδες του ΔΑΚ Κομοτηνής!

Έχοντας ως γνώμονα την επιθυμία για να δώσουμε κίνητρο στον κόσμο οι τιμές είναι προσιτές για ολους καθώς προτεραιότητα μας αποτελεί η γεμάτη κερκίδα και η υποστήριξη του κοσμου, που διαχρονικά είναι στο πλευρό του Πανθρακικού μας!

Έτσι λοιπόν δίνουμε ραντεβού στο ΔΑΚ Κομοτηνής για να ζήσουμε ξανά μεγάλες Πανθρακικές στιγμές! Μέσα στις επόμενες ημέρες θα ανακοινωθούν και τα σημεία πώλησης»

google-news Ακολουθήστε το paratiritis-news.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.