Σε κλιμα αισιοδοξιας για τη νεα χρονια

Ξεκίνησε την προετοιμασία του το τμήμα μπάσκετ της Α.Ε. Κομοτηνής

Με συγκρατημένη αισιοδοξία και χαμόγελα πραγματοποιήθηκε η πρώτη προπόνηση του τμήματος μπάσκετ της Αθλητικής Ένωσης Κομοτηνής για την σεζόν 2015/16, που θα βρει την ομάδα της Κομοτηνής στην Γ΄ Εθνική.
Ο προπονητής της ομάδας Φώτης Ζάντζας, στην πρώτη του ομιλία ζήτησε αγωνιστική συνέπεια και πειθαρχία από τους παίχτες της ομάδας του ενώ τόνισε πως επιθυμεί κατάθεση ψυχής στο παρκέ.
 
Στη συνέχεια τον λόγο πήρε ο βοηθός προπονητή της ομάδας Βασίλης Στοάκης, ο οποίος επισήμανε το ποσό σημαντικό είναι η διατήρηση του καλού κλίματος καθ’ όλη τη διάρκεια της σεζόν ενώ ο αρχηγός Γιώργος Κουτσοβασίλης επισήμανε πως μαζί με την κατηγορία αλλάζει και η νοοτροπία! Στο ίδιο μήκος κύματος κυμάνθηκαν και τα λεγόμενα των διοικητικών των «Κιτρινόμαυρων» Σωφρόνη Παπουή και Νίκου Πενίδη, που ζήτησαν από τους αθλητές να τα δίνουν όλα στα παρκέ.
 
Νέα πρόσωπα της ομάδας είναι ο Στέλιος Τελούδης (ο οποίος έλειπε δικαιολογημένα), ο Μιχάλης Σταματέλος και ο Κώστας Γεροντίτης, οι οποίοι γνωρίστηκαν με τους νέους τους συμπαίκτες. Οι πρώτες προπονήσεις θα περιλαμβάνουν πρόγραμμα φυσικής κατάστασης, το οποίο επιμελείται ο γυμναστής της ομάδας μας Δημήτρης Πανταζής.

google-news Ακολουθήστε το paratiritis-news.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.