Σε ισχυ τιθεται η Εθνικη Καρτα Φιλαθλου

Απαραίτητη για την παρακολούθηση αγώνων της Super League και του Κυπέλλου

Σύμφωνα με την Κοινή Υπουργική Απόφαση που δημοσιεύθηκε στο ΦΕΚ με Αρ. Φύλλου 1801 τίθενται σε εφαρμογή οι διατάξεις του νέου αθλητικού νόμου, που μεταξύ άλλων προβλέπουν και την έναρξη της διαδικασίας έκδοσης Εθνικής Κάρτας Φίλαθλου, την οποία θα πρέπει υποχρεωτικά να προμηθευτούν όλοι οι φίλαθλοι, προκειμένου να έχουν δικαίωμα να εισέρχονται στα γήπεδα όπου διεξάγονται αγώνες της Super League και του Κυπέλλου Ελλάδας.
 
Επισημαίνεται πως η Εθνική Κάρτα Φιλάθλου δε φέρει κάποιο διακριτικό οπαδικών προτιμήσεων, έχει ισχύ σε όλα τα γήπεδα της χώρας μας και διαρκεί για 2 χρόνια, εφόσον στον κάτοχό της δεν έχει επιβληθεί ποινή απαγόρευσης.
 
Αξίζει να σημειωθεί ακόμα πως, σύμφωνα με αυτά τα νέα δεδομένα που προέκυψαν μετά την ολοκλήρωση της διάθεσης των εισιτηρίων διαρκείας της φετινής περιόδου, η έκδοση Εθνικής Κάρτας Φιλάθλου και για τους κατόχους των διαρκείας είναι απαραίτητη, έτσι ώστε να έχουν δικαίωμα εισόδου στο ΔΑΚ Κομοτηνής.
 
Με αυτά ως δεδομένα η ΠΑΕ Πανθρακικός, για τη διευκόλυνση των φιλάθλων της, απευθύνει πρόσκληση για έγκαιρη προσέλευση στα γραφεία της ομάδας ώστε να κινηθούν οι διαδικασίες έκδοσης της κάρτας.
Για την έκδοση της Εθνικής Κάρτας Φιλάθλων απαιτούνται:
1.Φωτοαντίγραφο αστυνομικής ταυτότητας ή διαβατηρίου ή άδεια διαμονής
2. Φωτογραφία τύπου διαβατηρίου
3. Αριθμός μητρώου κοινωνικής ασφάλισης (ΑΜΚΑ)
 
Σημειώνεται τέλος ότι όσον αφορά στην έκδοση του ονομαστικού και αριθμημένου εισιτηρίου πριν από κάθε αγώνα, θα πρέπει επίσης κάθε φίλαθλος να έχει στη διάθεσή του την Εθνική Κάρτα Φιλάθλου. Στην αντίθεση περίπτωση η αγορά ονομαστικού-αριθμημένου εισιτηρίου θα είναι δυνατή αποκλειστικά με τη χρήση πιστωτικής ή χρεωστικής κάρτας και με την επίδειξη αστυνομικής ταυτότητας και την αναγραφή του ΑΜΚΑ.
 
Info
Ώρες λειτουργίας γραφείων Πανθρακικού:
Δευτέρα: 9.00-15.00
Τρίτη: 9.00-15.00 & 18.00-20.30
Τετάρτη: 9.00-15.00
Πέμπτη: 9.00-15.00 & 18.00-20.30
Παρασκευή: 9.00 –15.00 & 18.00-20.30
Σάββατο: 9.00 -14.00

google-news Ακολουθήστε το paratiritis-news.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.