Σε φιλικο αγωνα μπασκετ αναμετρηθηκαν το 1ο ΓΕΛ με τους αθλητες Special Olympics Hellas των Αγιων Θεοδωρων

Αλληλεπίδραση και ευγενή άμιλλα κυριάρχησαν στο παρκέ

Στο πλαίσιο της Ευρωπαϊκής Εβδομάδας Μπάσκετ των Special Olympics Hellas 26/11 έως 04/12, ο Σύλλογος Μέριμνας ΑμεΑ Νοητικής Υστέρησης Άγιοι Θεόδωροι, διοργάνωσε τη Δευτέρα 28/11 ένα φιλικό αγώνα μπάσκετ με τη συμμετοχή των αθλητών των Special Olympics Hellas  του Συλλόγου των Αγίων Θεοδώρων και των μαθητών του 1ου Γενικού Λυκείου Κομοτηνής.

Οι ωφελούμενοι – αθλητές του Συλλόγου είχαν τη χαρά να αλληλεπιδράσουν και να παίξουν με ευγενή άμιλλα με τους μαθητές του 1ου Λυκείου και μέσα από αυτό να κοινωνικοποιηθούν και να εξαλειφθούν τα στερεότυπα που υπάρχουν. Όχι μόνο αποκόμισαν νέες εμπειρίες, ανέπτυξαν την έννοια της συνεργασίας και της ομαδικότητας, αλλά βελτίωσαν τις κινητικές και επικοινωνιακές τους δεξιότητες.

Ο Σύλλογος των Αγίων Θεοδώρων ευχαριστεί θερμά «το 1ο Γενικό Λύκειο Κομοτηνής για τη φιλοξενία, καθώς και τους μαθητές του σχολείου για την προσφορά τους στον αγώνα και την άριστη συνεργασία και το σεβασμό που επέδειξαν με τους ωφελούμενους – αθλητές μας».

Ιδιαίτερες ευχαριστίες απευθύνει στην κ. Καϊοπούλου Γραμμάτα, Διευθύντρια, κ. Πιπλίδη Δημήτρη, Γυμναστή, κ. Φαρμάκη Δήμο, Γυμναστή και κ. Τιαλιάκα Αργύρη Διαιτητή.

google-news Ακολουθήστε το paratiritis-news.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.