Σε εξελιξη ο σχεδιασμος για την διεξαγωγη του 36ου Πανελληνιου Πρωταθληματος Δικηγορικων Συλλογων στη Ροδοπη

Το απόγευμα της Πέμπτης η κλήρωση της τελικής φάσης της διοργάνωσης

Μπορεί η αβεβαιότητα σε όλους τους τομείς λόγω κορωνοϊού να έχει πάει πίσω κάθε σχεδιασμό, ωστόσο οι ιθύνοντες του 36ου Πανελληνίου Πρωταθλήματος Δικηγορικών Συλλόγων συνεχίζουν τον σχεδιασμό τους για την διοργάνωση που θα λάβει χώρα στη Ροδόπη το πρώτο δεκαήμερο του Ιουλίου.

Υπό κανονικές συνθήκες η διοργάνωση θα αποτελούσε γιορτή για την περιοχή και πόλος έλξης για εκατοντάδες δικηγόρους. Η διοργάνωση θα γινόταν κανονικά το καλοκαίρι του 2020 ωστόσο πήρε αναβολή με την ευχή να διεξαχθεί το φετινό καλοκαίρι. Πρόκειται για έναν πολύ σημαντικό πολιτιστικό και αθλητικό θεσμό που μπορεί να αποτελέσει ανάσα τόσο για τον κλάδο των δικηγόρων που βάλλονται όπως όλοι οι κλάδοι στην περίοδο της πανδημίας αλλά και για την τοπική κοινότητα της Ροδόπης, καθώς μπορεί να υπάρξει σημαντική έλευση κόσμου από την Ελλάδα και την Κύπρο.

Για τον λόγο αυτόν άλλωστε υπάρχει η πρόθεση από όλους τους φορείς να στηρίξουν την διοργάνωση και να συμβάλλουν στην υλοποίηση της, με την ευχή των διοργανωτών να είναι η προβολή της περιοχής μας σε όλο το πανελλήνιο ώστε οι συμμετέχοντες να αποτελέσουν «πρεσβευτές» της ομορφιάς της Ροδόπης.

Μάλιστα στην διοργάνωση θα τηρηθεί το υγειονομικό πρωτόκολλο που ετοιμάζεται αυτό τα διάστημα και θα σταλεί για έγκριση στον ΕΟΔΥ και την Γενική Γραμματεία Αθλητισμού. Μάλιστα στα μέσα Ιουνίου θα πραγματοποιηθούν οι 3οι Παγκόσμιοι αγώνες εταιρικού αθλητισμού, οι οποίοι θα αποτελούν πρότυπο και «οδηγό» ως προς το υγειονομικό πρωτόκολλο και όχι μόνο.

Η αντίστροφη μέτρηση για το μεγάλο αυτό αθλητικό ραντεβού θα ξεκινήσει την Πέμπτη 1/4 όταν οι 24 ομάδες που δήλωσαν εμπρόθεσμα συμμετοχή, χωρισμένες σε 3 γκρουπ δυναμικότητας με βάση τον Πίνακα Κατάταξης της Επιτροπής Μητρώου, θα μπουν στην κληρωτίδα για να καταρτιστούν οι όμιλοι της τελικής φάσης. Η κλήρωση θα γίνει στα γραφεία της ΕΠΣ Θράκης

google-news Ακολουθήστε το paratiritis-news.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.