«Σαρωνει» την αγορα η ΑΕ Κομοτηνης

Στόχος η δημιουργία ενός δυνατού ρόστερ στο ανταγωνιστικό πρωτάθλημα της Pre League

Η Αθλητική Ένωση Κομοτηνής θα εκπροσωπήσει την Ροδόπη στο ανταγωνιστικό πρωτάθλημα της Pre League, σε μία νεοσύστατη κατηγορία, η οποία αποτελεί «προθάλαμο» της Volley League.

H Pre League περιλαμβάνει ομάδες από το βορειότερο άκρο της χώρας (Άθλος Ορεστιάδας) μέχρι την Πελοπόννησο και την Σάμο. Το περσινό φορμάτ έκανε λόγο για δύο ομίλους ωστόσο αν το επιτρέψουν τα επιδημιολογικά δεδομένα φέτος στόχος είναι να γίνει το πρωτάθλημα σε έναν όμιλο.

Οι «Κιτρινόμαυροι» έκαναν την πρώτη και σημαντικότερη κίνηση με την ανανέωση της συνεργασίας με τον Ηλία Κρεούζη, ο οποίος γνωρίζει πρόσωπα και καταστάσεις και έχει την ικανότητα να φτιάχνει ανταγωνιστικά σύνολα.

Προτεραιότητα αποτελεί η ανανέωση συνεργασίας με τους πυλώνες της ομάδας τα προηγούμενα χρόνια την ίδια στιγμή που ο Κρεούζης «σαρώνει» την εγχώρια και όχι μόνο αγορά για την απόκτηση αθλητών που θα μπορέσουν να κάνουν την διαφορά και να δώσουν το κάτι παραπάνω στην ΑΕ Κομοτηνής.

Παράλληλα στόχος είναι η ενσωμάτωση Κομοτηναίων αθλητών που προέρχονται από τα σπλάχνα του συλλόγου και θα πλαισιωθούν από φοιτητές που «διψούν» για διάκριση.  

google-news Ακολουθήστε το paratiritis-news.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.