Ραντεβου με την ανοδο δινει αυτο το Σαββατοκυριακο το τμημα βολει της ΑΕ Κομοτηνης

Στην Αλεξανδρούπολη το Final-4 ανόδου

Στην Αλεξανδρούπολη και συγκεκριμένα στο κλειστό γυμναστήριο «Μιχάλης Παρασκευόπουλος» θα διεξαχθεί το Final-4 ανόδου στην Α1 με την συμμετοχή του τμήματος βόλεϊ της ΑΕ Κομοτηνής.
 
Στο πρώτο χρονικά παιχνίδι, η ομάδα της πόλης μας θα αντιμετωπίσει το ερχόμενο Σάββατο στις 17:00 τον Νέστορα και εφόσον προκριθεί θα αντιμετωπίσει την Κυριακή στις 18:00 τον νικητή του ζευγαριού Άθλος Ορεστιάδας- ΧΑΝΘ στον τελικό με φόντο την άνοδο στην κορυφαία κατηγορία της χώρας! Αν ηττηθεί, θα αγωνιστεί στον μικρό τελικό. 

Το πρόγραμμα του Β ομίλου αναλυτικά περιλαμβάνει: 

Σάββατο 31 Μαρτίου
17.00: ΑΕ Κομοτηνής – ΑΜΣ Νέστωρ (1)
19.00: ΧΑΝΘ – ΑΣ Άθλος Ορεστιάδας (2)

Κυριακή 1 Απριλίου
16.00: Ηττημένος (1) – Ηττημένος (2)
18.00: Νικητής (1) – Νικητής (2) 

Το ρόστερ της ομάδας 

Λίγα 24ωρα πριν το μεγάλο ραντεβού του τμήματος βόλεϊ της ΑΕ Κομοτηνής, η επίσημη ιστοσελίδα της ομάδας έκανε ένα αφιέρωμα στο τμήμα βόλεϊ, παρουσιάζοντας το ρόστερ της ομάδας που θα διεκδικήσει την άνοδο στη Volley league.
 
Πρόκειται για ένα κράμα έμπειρων αθλητών με σπουδαίες παραστάσεις, φοιτητών αλλά και παιδιών, που προέρχονται από τις ακαδημίες της ομάδας, έχει γίνει ένα πολύ δυνατό σύνολο υπό την καθοδήγηση του Ηλία Κρεούζη. 

Ο νέος είναι ωραίος… αλλά ο παλιός είναι αλλιώς 

Κώστας Δεληγιαννίδης, Σταύρος Αρχοντούδης και Μιχάλης Μετγιάζης αποτελούν τους πιο έμπειρους αθλητές της ομάδας, καθώς κουβαλούν αμέτρητα χρόνια στα γήπεδα και διαθέτουν πολύ σημαντικές παραστάσεις. 

Η αύρα του Έβρου ήρθε στην Κομοτηνή 

Το βόλεϊ στον Έβρο είναι κάτι περισσότερο από ένα άθλημα και έτσι, αυτήν την αύρα από την Αλεξανδρούπολη την έφερε αρχικά ο προπονητής Ηλίας Κρεούζης και μαζί ήρθε μία τετράδα αθλητών με σημαντικές παραστάσεις και συγκεκριμένα οι Σταύρος Αρχοντούδης, Βασίλης Στοϊλούδης, Χρήστος Μπουφίδης και Τάσος Δαλδαβερένης, (πέρυσι άνηκε στο ρόστερ, ωστόσο υπηρετούσε την θητεία του) για να πλαισιώσουν τον Χρήστο Χρηστουηλία και τον Άρη Ανδρεάδη, που από τα προηγούμενα χρόνια είχαν δώσει τα διαπιστευτήρια τους. 

Οι φοιτητές της ομάδας 

Το Δημοκρίτειο Πανεπιστήμιο Θράκης δίνει πνοή στη Ροδόπη και τροφοδοτεί διαχρονικά τις ομάδες της περιοχής. Έτσι λοιπόν και φέτος, η ομάδα είχε την ευλογία να διαθέτει ποιοτικούς αθλητές και συνάμα άριστους χαρακτήρες, συμβάλλοντας σημαντικά στην εξαιρετική πορεία της ομάδας. Αυτοί ήταν οι Αίαντας Παπαδάκος, Γιώργος Χρηστάκος και Θανάσης Παπαγεωργίου. 

Η δουλειά στις ακαδημίες αποδίδει καρπούς 

Για να υπάρχει μέλλον πρέπει να υπάρχει δουλειά στις ακαδημίες και για τον λόγο αυτό γίνεται καλή δουλειά στις ακαδημίες. Έτσι λοιπόν η μεθοδική δουλειά που γίνεται αποδίδει σταδιακά καρπούς, τόσο με την πρόκριση στην επόμενη φάση του παιδικού πρωταθλήματος όσο και με την ένταξη αθλητών από τις ακαδημίες στο ανδρικό τμήμα, καταφέρνοντας να πάρουν σπουδαίες παραστάσεις δίπλα σε έμπειρους αθλητές. 

Αναλυτικά το ρόστερ της ομάδας

Ακραίοι:
Κώστας Δεληγιαννίδης
Χρήστος Χρηστουηλίας
Αίαντας Παπαδάκος
Γκόνας Νίκος
Κεντρικοί:
Βασίλης Στοϊλούδης
Χρήστος Μπουφίδης
Μιχάλης Μετγιάζης
Πασαδόροι:
Τάσος Δαλδαβερένης
Γιώργος Χρηστάκος
Βασίλης Πετρίδης
Διαγώνιοι:
Άρης Ανδρεάδης
Θανάσης Παπαγεωργίου
Γιώργος Κερτένης
Λίμπερο:
Σταύρος Αρχοντούδης
Θανάσης Πετρίδης
Προπονητής : Ηλίας Κρεούζης
Βοηθός προπονητή: Αναστάσιος Σαραντίδης
Βοηθός προπονητή: Σοφία Γρηγοριάδου
Υπεύθυνος τμήματος βόλεϊ : Τάσος Πετρίδης

google-news Ακολουθήστε το paratiritis-news.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.