Ραγισαν καρδιες στη βραβευση του Αλεκου Καρυπιδη

Συγκινημένη μίλησε για τον δικό της Αλέκο η σύζυγος του Κορτέσσα Μπαμπίδου

Ο Αλέκος Καρυπίδης ήταν ένας εραστής του μπάσκετ συμβάλλοντας στην ανάπτυξη του αθλήματος στην Κομοτηνή τόσο ως προπονητής όσο και ως καθηγητής στο ΤΕΦΑΑ Κομοτηνής.

Συνέδεσε άρρηκτα το όνομά του με του με το μπάσκετ της Κομοτηνής, καθώς ήταν επί χρόνια προπονητής στον ΓΑΣ Κομοτηνή και μάλιστα ήταν ο προπονητής της γυναικείας ομάδας του ΓΑΣ, της μοναδικής του νομού Ροδόπης που έχει παίξει ευρωπαϊκά παιχνίδια και συγκεκριμένα στο Κύπελλο Λιλιάνα Ρονκέτι.

Σαν καθηγητής του ΤΕΦΑΑ πρόσφερε πολλά στο Δημοκρίτειο Πανεπιστήμιο και ήταν ο  πρωτεργάτης της ιδέας για τη δημιουργία του συλλόγου μπάσκετ του πανεπιστημίου, με το Δημοκρίτειο από την πρώτη κιόλας χρονιά να κερδίζει τις εντυπώσεις και να βρίσκεται ήδη στα ημιτελικά του πρωταθλήματος.

«Μοναδικό του παράπονο ήταν ότι δεν μπόρεσε 2 μέρες πριν φύγει από τη ζωή να χαιρετήσει τους φίλους του και να κοουτσάρει την ομάδα του, το Δημοκρίτειο στα ημιτελικά του πρωταθλήματος» τόνισε συγκινημένη η σύζυγος του Κορτέσσα Μπαμπίδου.

«Σε όλα τα πακέτα τσιγάρα είχε σημειωμένα συστήματα ενώ μου έλεγε να μην του μιλάω για σοβαρά θέματα 3 μέρες πριν τον αγώνα, γιατί προετοιμάζει τα πλάνα του, 3 μέρες μετά τον αγώνα γιατί κάνει τον απολογισμό και φυσικά την ημέρα του αγώνα» συμπλήρωσε η κ. Μπαμπίδου.

Ο Αλέκος Καρυπίδης «έφυγε» για τα αιώνια παρκέ στις 18 Μαϊου 2017 στις 11 το βράδυ και αποτέλεσε μία ανατριχιαστική συγκυρία το γεγονός πως η βράβευση έγινε 7 χρόνια μετά την ίδια περίπου ώρα…

Όλη η Κομοτηνή ευχαριστεί τον δικό της Αλέκο για την προσφορά του στην ανάπτυξη του μπάσκετ στην Κομοτηνή.

google-news Ακολουθήστε το paratiritis-news.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.