Πρωτη θεση στη Θρακη για τον Ρησσο Κομοτηνης

Στο Διασυλλογικό Πρωτάθλημα στίβου Παμπαίδων -Παγκορασίδων Α - Πέντε αθλητές του συλλόγου πήραν την πρόκριση για το Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Στίβου

Δυναμικό παρόν έδωσε ο Γυμναστικός Σύλλογος Στίβου «Ρήσσος» Κομοτηνής στo Διασυλλογικό Πρωτάθλημα στίβου Παμπαίδων-Παγκορασίδων Α’, στην Καβάλα, το Σάββατο 6. Μαΐου.
 

Οι εξαιρετικές επιδόσεις 5 αθλητών του συλλόγου τους εξασφάλισαν την πρόκρισή τους στο Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Στίβου με 1 χρυσό στα 80 μ. από τον Νικόλαο Μαντζικίδη, 2 αργυρά στα 300μ. από την Μαρία Χατζηπέτρου και στο μήκος από τον Κωνσταντίνο Πάντσιο, και 3 χάλκινα μετάλλια στα 300μ. από την Δήμητρα Παιδαράκη, στα 150μ. από τη Βαρβάρα Λιάπη και στο επί κοντώ από τον Χριστόδουλο Βίτσιο.
 

Μαζί με τις διακρίσεις και τα ατομικά ρεκόρ των Αθηνά Ιωακειμίδου, Μαρία Χατζηπέτρου, Ελένη Κατσαρίδου, Ευαγγελία Κούτρα, Γκουτσίδου Γεωργία και Αλεξάνδρα Χατζηπέτρου ανέδειξαν τον «Ρήσσο» πρώτο σύλλογο στη Θράκη με 49 βαθμούς.
 
Συγχαρητήρια σε όλους τους αθλητές του συλλόγου απηύθυναν οι προπονητές τους Διονύσης Αργυρόπουλος και Κωνσταντίνος Μαρτινίδης «για την καθημερινή προσπάθεια, αφοσίωση και επιμονή τους». 

google-news Ακολουθήστε το paratiritis-news.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.