Πρωτη μεταγραφη απο την Καβαλα

• Υπέγραψε ο Βασίλης Γαβριηλίδης

Με δεδομένο ότι δεν μπορεί να αποκτήσει περισσότερους από 3 ξένους παίκτες άνω των 24 ετών κι από εκεί και πέρα απεριόριστο αριθμό Ελλήνων ποδοσφαιριστών, κάτω από αυτό το ηλικιακό όριο, ο Πανθρακικός είναι αναγκασμένος να στραφεί, σε πρώτη φάση, κυρίως σε τέτοιες περιπτώσεις γηγενών παικτών, προκειμένου να «γεμίσει» το ρόστερ του αλλά και να προλάβει να κάνει δικά του κάποια «λαβράκια», που ξεχώρισαν στις πιο μικρές κατηγορίες.
 
Τέτοια περίπτωση είναι ο Βασίλης Γαβριηλίδης. Είναι 23 ετών, αγωνίζεται στη μεσαία γραμμή, ήταν εκ των κορυφαίων της φετινής σεζόν για την Καβάλα, που διεκδίκησε την άνοδο σε ένα δύσκολο όμιλο στη Γ’ Εθνική, μαζί με Πανσερραϊκό και Άρη. Τα καλύτερα για το νεαρό ποδοσφαιριστή, μάλιστα, είπε στους ανθρώπους του Πανθρακικού ο άλλοτε βοηθός του Εμίλιο Φερέρα, Γιάννης Ισπυρλίδης, ο οποίος εργάστηκε στο ξεκίνημα της φετινής αγωνιστικής περιόδου στους Καβαλιώτες.
 
Η μεταγραφή του Γαβριηλίδη δεν έχει ανακοινωθεί ακόμη από την ΠΑΕ Πανθρακικός, αλλά την ομάδα της Κομοτηνής πρόλαβε η Καβάλα, που επισημοποίησε την παραχώρηση του παίκτη, το συμβόλαιο του οποίου, πάντως, ούτως ή άλλως έληγε, κάτι που σημαίνει ότι έρχεται ως ελεύθερος και, μάλιστα, υπέγραψε ήδη το νέο του συμβόλαιο την περασμένη εβδομάδα.
 
«Η Διοικούσα Επιτροπή του ποδοσφαιρικού τμήματος του ΑΟ Καβάλα εύχεται στον ποδοσφαιριστή Βασίλη Γαβριηλίδη που προσέφερε τα μέγιστα στην φετινή μας πορεία, κάθε επιτυχία και καλή συνέχεια στη νέα του καριέρα του με την ομάδα του Πανθρακικού. Επίσης ανακοινώνουμε πως στα πλαίσια της συγκεκριμένης μετακίνησης του ποδοσφαιριστή, θα γίνει το καλοκαίρι φιλικό στην έδρα μας με την ομάδα του Πανθρακικού».

google-news Ακολουθήστε το paratiritis-news.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.