Πρωτη Εσωτερικη Αξιολογηση της Ακαδημιας απο τον ΠΑΣ Πρωταθλητων

Για να γνωρίσουν οι γονείς τον κόπο των μικρών τους αθλητών

Ο ΠΑΣ Πρωταθλητών καλωσορίζει τον καινούριο μήνα με την 1η «Εσωτερική Αξιολόγηση της Ακαδημίας». 
 
Έτσι λοιπόν όλοι οι αθλητές του ΠΑΣ Πρωταθλητών Κομοτηνής την Κυριακή 4 Μαρτίου στις 11 π.μ. στην Μεταλλουργική, θα φορέσουν την στολή της ομάδας και με σύμμαχο την αγάπη τους για το στίβο και παρακαταθήκη τις ώρες προπόνησης τους, θα πάρουν μέρος,  ώστε να γνωρίσουν όλοι  -αθλητές και γονείς- μέσω αυτής της διαδικασίας τη συμπεριφορά τους σε αγωνιστικές συνθήκες  και φυσικά την αθλητική τους επίδοση μέσα από νόρμες αξιολόγησης φυσικών ικανοτήτων.
 
 Στόχος του αγώνα δεν είναι οι κατακτήσεις μόνο της πρώτης θέσης αλλά η αξιολόγηση των δυνατοτήτων των αθλητών, ατομικά μέσα από τις βασικές αρχές του κλασικού αθλητισμού.
 
Αξίζει να σημειωθεί ότι για πρώτη φορά θα πραγματοποιηθεί live αξιόλογη των αθλητών μπροστά σε γονείς.
 
Όπως εξηγεί ο Σύλλογος σε ανακοίνωσή του για αυτή την πρωτοβουλία «Μέσω αυτής της διαδικασίας θέλουμε να δούμε, μέσα από συγκεκριμένες αγωνιστικές παραμέτρους την συμπεριφορά των αθλητών μας και φυσικά την αθλητική επίδοση μέσα από νόρμες αξιολόγηση φυσικών ικανοτήτων. Με αυτόν τον τρόπο θέλουμε να δείξουμε  το έργο και τον κόπο των παιδιών που καθημερινά δίνουν το δικό τους αγώνα σε κάθε προπόνηση. Η αξιολόγηση αυτή θα δώσει σε εμάς αλλά πιο πολύ στους γονείς την ευκαιρία να δουν μέσα από εμπεριστατωμένη μεθόδους της επιστήμης της προπονητικής ένα αποτέλεσμα αλλά και το πιο βασικό το προσανατολισμό και κλίση των παιδιών σε κάποιο αγώνισμα».

google-news Ακολουθήστε το paratiritis-news.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.