Πρωταθλητρια Ελλαδας για 13η φορα η ΑΕΚ

Η συγκινητική αφιέρωση του Αραούχο στον «δικό μας» Μάνταλο

Στους ρυθμούς του 13ου πρωταθλήματος ζουν άπαντες στην ΑΕΚ. Η Ένωση επικράτησε του Βόλου 4-0 την Κυριακή παρουσία 80 χιλιάδων εκστασιασμένων φιλάθλων εντός κι εκτός ΟPAP Arena, κλείνοντας ταυτόχρονα μια θέση στον τρίτο προκριματικό γύρο του Τσάμπιονς Λιγκ και εξασφαλίζοντας συμμετοχή σε ευρωπαϊκό όμιλο (τουλάχιστον του Κόνφερενς Λιγκ), ενώ θα διεκδικήσει το τρίτο νταμπλ της ιστορίας της στον τελικό Κυπέλλου Ελλάδας με τον ΠΑΟΚ.

Λίγο μετά το πάρτι που στήθηκε τόσο εκτός όσο και εντός αγωνιστικού χώρου, όλοι οι παίκτες θέλησαν να φωτογραφηθούν με το τρόπαιο και να πανηγυρίσουν τους κόπους μιας σεζόν, που ολοκληρώθηκε με τον καλύτερο τρόπο.

Ένας από αυτούς ήταν και ο αρχηγός των «κιτρινόμαυρων» αλλά και μεγάλος άτυχος Σέρχιο Αραούχο, που μετά την ανατριχιαστική του παρουσία στη φιέστα με τις πατερίτσες, απέδειξε για ακόμη μια φορά το μεγαλείο του αφιερώνοντας το πρωτάθλημα στον Πέτρο Μάνταλο.

Συγκεκριμένα ο Αργεντινός, με μια ανάρτηση του θέλησε να πλέξει το εγκώμιο του Κομοτηναίου ποδοσφαιριστή, με τον οποίο είχε ζήσει αντίστοιχη κατάσταση το 2018, όταν η ΑΕΚ κατέκτησε τον τίτλο για τελευταία φορά. Στο ποστάρισμα του τόνισε ότι όλοι προσπάθησαν να πείσουν τον Πέτρο Μάνταλο να παραμείνει πρώτος αρχηγός, ενώ ευχήθηκε το συγκεκριμένο τρόπαιο να μην είναι το τελευταίο που πανηγυρίζουν μαζί.

Κατά την απονομή, μάλιστα, ο δήμαρχος της Νέας Φιλαδέλφειας, Γιάννης Βούρος, παρέδωσε αρχικά την κούπα στον Αραούχο, ο οποίος έσπευσε να μοιραστεί την στιγμή με τον Πέτρο Μάνταλο σηκώνοντας την από κοινού στον ουρανό της ΟPAP Arena.

Η ανάρτηση του Αραούχο

«Πολλά χρόνια μαζί, πολλές κακές και καλές στιγμές, προσπαθήσαμε να σε πείσουμε να παραμείνεις ο πρώτος αρχηγός αυτής της ομάδας αλλά δεν τα καταφέραμε. Σήμερα αξίζεις αυτόν τον τίτλο όσο κανείς γιατί κανείς δεν ξέρει τι πέρασες. Το πήραμε ξανά και ελπίζω να μην είναι το τελευταίο! ΠΡΩΤΑΘΛΗΤΕΣ 22-23».

google-news Ακολουθήστε το paratiritis-news.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.