Πρωταθλητης SANDA ο κομοτηναιος Ιωσηφ Τσακαλος

Στο τουρνουά συμμετείχαν 1200 αθλητές από 16 χώρες

Την 3η θέση στο διεθνές πρωτάθλημα 5th international acropolis tournament wushu με διοργανωτή τον Σπύρο Καραπάνο που πραγματοποιήθηκε 1-2 Μαρτίου στα Άνω Λιόσια κατέκτησε ο κομοτηναίος Τσάκαλος Ιωσήφ ιδρυτής του συλλόγου Μονομάχοι Κομοτηνής. Είναι ο άνθρωπος που έφερε το άθλημα του SANDA (κινέζικη πυγμαχία) στην πόλη μας.

Αγωνίστηκε στην κατηγορία των 100+ κιλών ηλικίας 18 έως 40 ετών ανδρών ο αντίπαλος ήταν ο Σαχί Σαχίλ από την Ινδία σε μια πολύ δυνατή αναμέτρηση ένας αγώνας που κρίθηκε στα σημεία με τον πολύ πιο έμπειρο στο άθλημα Ινδό να παίρνει το αγώνα, ωστόσο για κάποιο λόγο δεν αγωνίστηκε στο τελικό και έτσι η πρώτη θέση παραχωρήθηκε στην Ελβετία.

Ο κομοτηναίος πρωταθλητής εισέπραξε από τους συναθλητές του τις εντυπώσεις και την αποδοχή για την σκληρή αναμέτρηση που έδωσε γεγονός που τον αφήνει ικανοποιημένο επιτυχία είναι όταν η σκληρή δουλειά συναντά την ευκαιρία. Από ό,τι φαίνεται πάρα την ηλικία του (34+) το μαχητικό του πνεύμα δεν το έχει αφήσει ακόμα δίνοντας κίνητρο στις νέες γενιές.

Στο πρωτάθλημα συμμετείχαν 1200 αθλητές από 16 χώρες όπως Μεξικό, Ινδία, Ρουμανία, Λίβανο, Ιταλία, Ελβετία και άλλα μέρη του κόσμου. Σε ένα κλίμα άμιλλας και ευγενούς συναγωνισμού σε μια άψογη διοργάνωση άνθρωποι διαφορετικοί με διαφορετικές νοοτροπίες και κουλτούρα ωστόσο με κοινό σημείο το άθλημα απέδειξαν ότι ο αθλητισμός ενώνει τους ανθρώπους και έχει πολλά να διδάξει.

google-news Ακολουθήστε το paratiritis-news.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.