Πρωταθλητης με την ΜΠΑΜ FC ο Πετρος Νικολαιδης

Ο Κομοτηναίος Πέτρος Νικολαϊδης, που βρίσκεται στη Θεσσαλονίκη λόγω σπουδών, πανηγύρισε με την ΜΠΑΜ FC την άνοδο στην Α΄ κατηγορία της ΕΠΣ Μακεδονίας, συμβάλλοντας σε μεγάλο βαθμό σε αυτήν την επιτυχία.

Πρόκειται για μία ομάδα που έχει κλέψει τις καρδιές όλων των οπαδών του Ελληνικού ποδοσφαίρου. Πρόκειται για ένα εγχείρημα δυο φίλων και διάσημων youtubers, του Χάρη Τάσσου και του Χάρη Μηλιώνη, οι οποίοι πήγαν την αγάπη τους για το ποδόσφαιρο σε άλλο επίπεδο. Ένα project το οποίο όμοιο του δεν έχει ξαναδεί η Ελλάδα. Ένα Project που έχει χτίσει με αγάπη και μεράκι από όλους όσους συμμετέχουν στην ομάδα.

Η ΜΠΑΜ FC έχει δυο ανόδους στα ισάριθμα χρόνια «ζωής» της. Πέρυσι από το Γ’ στο Β’ τοπικό και φέτος από τη Β’ στην Α’. Ο ορισμός του back to back, για μια ομάδα ιδιαίτερα δραστήρια στα social media.

Ο Πέτρος Νικολαϊδης θεωρείται και όχι άδικα ένας από τους πιο ταλαντούχους νεαρούς ποδοσφαιριστές από τη Ροδόπη, έχοντας αγωνιστεί στα μικρά αγωνιστικά τμήματα της Ξάνθης και στην ανδρική ομάδα του Πανθρακικού και συνεχίζει να δείχνει πλέον την ποδοσφαιρική του αξία στα γήπεδα της Θεσσαλονίκης.

google-news Ακολουθήστε το paratiritis-news.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.