Πρωταθλημα Μεικτων Ενωσεων: Ηττα στα σημεια για την ΕΠΣ Θρακης

Παρά τη μεγάλη προσπάθεια επέστρεψαν χωρίς βαθμούς στις αποσκευές τους από την Καβάλα

Παρά την πολύ μεγάλη προσπάθεια που κατέβαλαν τα τμήματα Κ14 και Κ16 των Μεικτών ομάδων της ΕΠΣ Θράκης, επέστρεψαν χωρίς βαθμό στις αποσκευές τους από την Καβάλα, γνωρίζοντας την ήττα και στα δύο παιχνίδια.

Στον αγώνα των Κ14 η ομάδα του Κώστα Γεμενετζή αν και βρέθηκε πίσω στο σκορ έβγαλε αντίδραση και ισοφάρισε με ένα τρομερό τέρμα του Μακρίδη στο 30′. Το ματς στο δεύτερο μέρος είχε εκατέρωθεν ευκαιρίες όμως τελικά κρίθηκε στο 66′ με εύστοχο χτύπημα πέναλτι του αρχηγού της Καβαλιώτικης ομάδας. Έτσι διαμορφώθηκε το τελικό 2-1.

Συγκλονιστικό ήταν το παιχνίδι στους Κ16 με την ομάδα της ΕΠΣ Θράκης να παίρνει το προβάδισμα στο 19′ με σουτ του Κωνστανταράκη όμως οι Καβαλιώτες έβγαλαν αντίδραση και έκαναν την ανατροπή σε 10΄. Ο Καρά Αχμέτ στο 37′ σκόραρε για την ΕΠΣ Θράκης κάνοντας το 2-2 που ήταν και το αποτέλεσμα ημιχρόνου. Στην επανάληψη οι Καβαλιώτες μπήκαν πιο δυνατά και στο 48′ και 61′ έγινε το 4-2. Το τελικό 4-3 διαμόρφωσε στο 76′ ο Κωνστανταράκης με απευθείας εκτέλεση φάουλ. Έτσι διαμορφώθηκε το τελικό 4-3.

google-news Ακολουθήστε το paratiritis-news.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.