Προς οριστικο τελος η χρονια για Β΄ Εθνικη και ΕΚΑΣΑΜΑΘ

Τα… κουκιά δεν βγαίνουν πλέον για τη Β΄ Εθνική και τα τοπικά πρωταθλήματα και δεν αποκλείεται η ΕΟΚ να βαδίσει στα χνάρια της ΕΟΠΕ κατεβάζοντας τα ρολά

Η απόφαση για να σταματήσει ξανά ο ερασιτεχνικός αθλητισμός, ουσιαστικά αποτελεί την «ταφόπλακα» για τη φετινή σεζόν στο μπάσκετ καθώς δεν έχει υπάρξει καμία μέριμνα από καμία πλευρά και κανένα σενάριο επανεκκίνησης.

Ακόμη κι αν τελικά διεξαχθεί αυτή η… ταλαίπωρη (φέτος) Α2 Κατηγορία, δεν αναμένεται να υπάρξει συνέχεια στη Β’ και στη Γ’ Εθνική και φυσικά και στα τοπικά πρωταθλήματα. Το lockdown των δύο εβδομάδων είναι πάρα πολύ πιθανό να πάρει παράταση, αν δεν μειωθεί ο αριθμός των κρουσμάτων και πλέον είναι αμφίβολο αν θα διεξαχθεί και η Α2 Κατηγορία.

Η φετινή χρονιά πάει περίπατο, αφού δύσκολα θα υπάρξει συνέχεια σε Β’ και Γ’ Εθνική, ενώ πλέον δεν υπάρχουν και τα χρονικά περιθώρια. Αν για παράδειγμα, αποφασιστεί να ξεκινήσουν οι προπονήσεις τον Απρίλιο, τότε τα πρωταθλήματα θα πρέπει να επαναρχίσουν τον Μάιο…

Δεν βγαίνουν τα κουκιά, ενώ δεν πρέπει να ξεχνάει κανείς ότι στις 28 Μαρτίου υπάρχουν και οι εκλογές της Ε.Ο.Κ. Ήδη τα σωματεία έχουν αντιληφθεί ότι δύσκολα θα παίξουν φέτος και σταδιακά θα καταστρώσουν τα πλάνα τους για την επόμενη χρονιά.

Βέβαια, επειδή στην Ελλάδα κανείς δεν ξέρει τι του ξημερώνει, θα πρέπει να πάρει θέση η Ομοσπονδία, όπως έκανε και η Ε.Ο.ΠΕ. που κατέβασε και επίσημα τα ρολά.

google-news Ακολουθήστε το paratiritis-news.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.