Προπονηθηκε στο προπονητικο κεντρο του Πανθρακικου ο ΠΑΣ Αχερων Καναλακιου

Σε λίγες ώρες αντιμετωπίζει την Αλεξανδρούπολη FC

Στην πόλη της Κομοτηνής βρίσκεται από το μεσημέρι του Σαββάτου η αποστολή του ΠΑΣ Αχέροντα Καναλακίου ενόψει της σημερινής αναμέτρησης του Κυπέλου Ελλάδας με την Αλεξανδρούπολη FC του Ζόραν Στοϊνοβιτς στις 16:00.

Με την τελευταία προπόνηση στο προπονητικό κέντρο του Πανθρακικού ολοκληρώθηκε η προετοιμασία της ομάδας μένοντας εντυπωσιασμένοι από τον χώρο και τις παροχές που υπάρχουν στο προπονητικό κέντρο της ομάδας της πόλης μας.

Αξίζει να σημειωθεί πως προπονητής της ομάδας είναι ο απόφοιτος του ΤΕΦΑΑ Κομοτηνής και πρώην ποδοσφαιριστής του ΠΑΟΚ Κοσμίου Βαγγέλης Τζιάρας.

Η Ευχαριστήρια ανακοίνωση του ΠΑΣ Αχέροντα Καναλακίου στον Πανθρακικό

Η Διοίκηση του ΠΑΣ Αχέρων θέλει να ευχαριστήσει θερμά την διοίκηση του Α.Π.Σ Πανθρακικού. Η ανταπόκριση του συλλόγου όταν τους ζητήσαμε να προπονηθούμε στο προπονητικό κέντρο ήταν θετική από την πρώτη στιγμή, παραχωρώντας μας μάλιστα σε άψογη κατάσταση τα γήπεδα και τα αποδυτήρια τους και ότι άλλο τους ζητήσαμε, κάτι που τους τιμά ιδιαίτερα για την βοήθεια τους. Τους ευχαριστούμε ιδιαίτερα για την άψογη συνεργασία και φιλοξενία που μας παρείχαν.

google-news Ακολουθήστε το paratiritis-news.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.