Προημιτελικη φαση κυπελλου ΕΠΣ Θρακης

Στην Στρύμη το ενδιαφέρον

Σήμερα Τετάρτη θα διεξαχθούν οι επαναληπτικοί αγώνες της προημιτελικής φάσης του κυπέλλου της ΕΠΣ Θράκης. Το μεγαλύτερο ενδιαφέρον παρουσιάζει το παιχνίδι Ορφέας Στρύμης και Ελπίδας Σαπών καθώς μετά το 3-3 του πρώτου αγώνα στις Σάπες όλα είναι ανοιχτά για το ποια ομάδα θα περάσει στα ημιτελικά. Οι γηπεδούχοι βάσει του σκορ στο πρώτο ματς έχουν ένα μικρό προβάδισμα και, εάν διαχειριστούν σοβαρά το παιχνίδι, είναι ικανοί να κάνουν την έκπληξη σε αυτήν την προημιτελική φάση του κυπέλλου. Από την άλλη η Ελπίδα βάσει δυναμικότητας και ρόστερ παρά το σκορ στο πρώτο παιχνίδι εξακολουθεί να είναι το φαβορί για την πρόκριση στην επόμενη φάση κάτι που οι παίχτες του Βασίλη Χαριτόπουλου θα προσπαθήσουν να το δείξουν μέσα στο γήπεδο ώστε στο τέλος να πανηγυρίσουν αυτοί την είσοδο στα ημιτελικά του θεσμού.
 
Στα άλλα παιχνίδια λίγο πολύ τα πράγματα έχουν ξεκαθαρίσει. Στο γήπεδο της η Δόξα Προσκυνητών θα υποδεχθεί τον ΠΑΟΚ Κοσμίου. Οι γηπεδούχοι που στο πρώτο παιχνίδι στο Κόσμιο είχαν κερδίσει με 0-2 έχουν τον πρώτο λόγο απέναντι στους αντιπάλους τους. Σίγουρα το Κόσμιο παρά το σκορ του πρώτου αγώνα δεν θα παραδοθεί αμαχητί και θα παλέψει για την ανατροπή όσο και αν φαντάζει δύσκολο στην έδρα της κατόχου του τίτλου.
 
Στην Αίγειρο ο Αστέρας θα αντιμετωπίσει τον Ηρακλή Σαπών τον οποίο στο πρώτο παιχνίδι είχε κερδίσει εκτός έδρας με 0-2 κάτι που τον φέρνει πιο κοντά στα ημιτελικά σε σχέση με τους αντιπάλους του.
 
Τέλος ίσως το πιο εύκολο έργο θα έχει η Δόξα Νέου Σιδηροχωρίου που θα αγωνιστεί με την Ένωση Ασωμάτων. Οι φιλοξενούμενοι που είχαν κερδίσει με 0-3 στην πρώτη αναμέτρηση ουσιαστικά είναι με το ένα πόδι στην ημιτελική φάση, καθώς η ομάδα των Ασωμάτων δεν φαντάζει ικανή να ανατρέψει το εις βάρος της σκορ. 

Αναλυτικά το πρόγραμμα της προημιτελικής φάσης

Δόξα Προσκυνητών – ΠΑΟΚ Κοσμίου (2-0)
Ορφέας Στρύμης – Ελπίδα Σαπών (3-3)
Αστέρας Αιγείρου – Ηρακλής Σαπών (2-0)
Ένωση Ασωμάτων – Δόξα Νέου Σιδηροχωρίου (0-3)
Σε παρένθεση τα σκορ των πρώτων αναμετρήσεων .
Όλα τα παιχνίδια ξεκινάνε στις 14:30 μ.μ.

google-news Ακολουθήστε το paratiritis-news.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.