Προηγηθηκε δυο φορες αλλα δεν καταφερε να κανει την εκπληξη η Δοξα Προσκυνητων

Δόξα Δράμας - Δόξα Προσκυνητών 4-2

Στα πλαίσια της 17ης αγωνιστικής της Γ΄ εθνικής πραγματοποιώντας πολύ καλή εμφάνιση  η Δόξα Προσκυνητών ηττήθηκε από την Δόξα Δράμας με σκορ 4-2.
 
Η ομάδα των Προσκυνητών αν και προηγήθηκε δύο φορές στο σκορ δεν κατάφερε να διατηρήσει τα υπέρ της σκορ γνωρίζοντας τελικά την ήττα από το νούμερο φαβορί  του ομίλου για την άνοδο.  Ο Μόσχος στο 20΄έκανε το 0-1 για να ισοφαρίσει ο Δουκάκης στο 24΄. Στο 43΄ο Βάσκος έδωσε νέο προβάδισμα 1-2 για τους Προσκυνητές ωστόσο η συνέχεια ανήκε στους γηπεδούχους  που πέτυχαν τρία τέρματα στην σειρά με τους Πινδώνη, Παβίσεβιτς και Καρλόπουλο.
 
Με αυτήν την νίκη της η ομάδα της Δράμας πάτησε κορυφή στον βαθμολογικό πίνακα με 36 βαθμούς, καθώς ο Λαγκαδάς έχασε από την Καβάλα με 1-0.
 
Η Δόξα Προσκυνητών μετά από αυτήν την ήττα παραμένει στην 13η θέση απέχοντας 5 βαθμούς από την τελευταία θέση της βαθμολογίας. 

Οι φάσεις του αγώνα 

Η πρώτη καλή στιγμή του αγώνα σημειώνεται στο 7΄για τους Προσκυνητές αλλά το σουτ του Δραγανίδη δεν βρήκε στόχο.
 
Στο 12΄και 16΄ο Περτσάς είπε όχι σε δύο πολύ καλά σουτ των Δουκάκη και Κωστόπουλου.
 
Στο 20΄η ομάδα των Προσκυνητών θα ανοίξει το σκορ  όταν μετά από σουτ του Μόσχου η μπάλα βρήκε σε κεφάλι αμυντικού και κατέληξε στα δίχτυα του Σικαλιά για το 0-1.
 
Η απάντηση της δραμινής ομάδας ήταν άμεση και στο 24΄θα ισοφαρίσει μετά από εξαιρετική ατομική  προσπάθεια του Δουκάκη που πέρασε όλη την άμυνα των φιλοξενούμενων και με πλασέ έκανε το 1-1.
 
Δύο λεπτά πριν την λήξη του πρώτου μέρους η Δόξα Προσκυνητών θα πάρει νέο προβάδισμα στο σκορ όταν ο Βάσκος εκμεταλλεύτηκε τα απανωτά λάθη της άμυνας της Δόξας Δράμας και με ωραίο πλασέ νίκησε τον  τερματοφύλακα Σικαλιά κάνοντας το 1-2.
 
Αλλά και  πάλι η χαρά της επίτευξης του δεύτερου τέρματος  των Προσκυνητών δεν κράτησε πολύ καθώς στο 45΄η γηπεδούχοι θα ισοφαρίσουν εκ νέου με κεφαλιά του Πινδώνη μετά από σέντρα του Μπουσινάκη.
 
Στο δεύτερο μέρος η Δόξα Δράμας μπήκε πιο δυνατά απειλώντας   στο 51΄ με φάουλ του Δουκάκη και σουτ του ίδιου παίχτη χωρίς όμως και τα δύο σουτ να βρίσκουν στόχο.
 
Στο 70΄οι γηπεδούχοι θα πάρουν για πρώτη φορά προβάδισμα στο σκορ, όταν ο Δουκάκης έβγαλε ωραία μπαλιά στον Παβίσεβιτς και αυτός με πλάσαρε τον Περτσά για το 3-2.
 
Η ομάδα των  Προσκυνητών βγήκε μπροστά για να ισοφαρίσει αλλά δεν τα κατάφερε και στο 90΄δέχθηκε και τέταρτο γκολ από τον Καρλόπουλο. 

Οι συνθέσεις των δύο ομάδων 

Δόξα Δράμας (Π. Τζαναβάρας): Σικαλιάς, Παγώνης, Βιτλής, Κωστόπουλος, Μκρτσιάν, Παναγιωτούδης, Πινδώνης, Ιότι (46’ Μαρκόπουλος), Δουκάκης, Μπουσινάκης (65’ Παβίσεβιτς), Ιγκόρ.
 
Δόξα Προσκυνητών (Α. Σπυριάδης): Περτσάς, Δημητριάδης, Κελεσίδης, Λειβαδιώτης, Λεφής, Τρίχας, Κασιώτης (86’ Καραγιαννίδης), Δραγανίδης, Βάσκος, Κλης (72’ Ιωαννίδης), Μόσχος (80’ Κατσαρός). 

Αναλυτικά τα αποτελέσματα  της 17ης Αγωνιστικής

 

Δόξα Δράμας – Δόξα Προσκυνητών 4-2
Καβάλα – ΑΠΕ Λαγκαδά 1-0
Νάουσα – Απόλλων Καλαμαριάς 2-2
Απόλλων Παραλιμνίου – Καμπανιακός 1-2
Μακεδονικός Φούφα- Ορφέας Ξάνθης Αναβλήθηκε
Νέστος Χρυσούπολης-Εορδαϊκός 1/2
ΑΟ Καρδίας-Αλμωπός Αριδαίας 1/2
Ρεπό: ΑΕ Ποντιων Βατολακκου

 

Η βαθμολογία

 

1 Δόξα Δράμας 36
2 Απόλλων Καλαμαριάς 34
3 ΑΠΕ Λαγκαδά 34
4 Νέστος Χρυσούπολης 24
5 Ορφέας Ξάνθης 21
6 Καβάλα 20
7 Καμπανιακός 20
8 Απόλλων Παραλιμνίου 19
9 Νάουσα 18
10 Αλμωπός Αριδαίας 17
11 Μακεδονικός Φούφα 15
12 ΑΟ Καρδίας 15
13 Δόξα Προσκυνητών 11
14 Εορδαϊκός 10
15 ΑΕ Ποντίων Βατολάκκου 5

google-news Ακολουθήστε το paratiritis-news.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.