Preview: Ελπις Σαπων – Αλεξανδρουπολη FC (30/5 – 17:00)

Η Ελπίδα ψάχνει την τρίτη συνεχόμενη νίκη για να κάνει ένα ακόμα βήμα παραμονής

Να συνεχίσει το νικηφόρο σερί επιθυμεί η Ελπίδα Σαπών, που υποδέχεται το απόγευμα της Κυριακής στο ΔΑΚ Κομοτηνής την Αλεξανδρούπολη FC με τις δύο ομάδες να θέλουν τη νίκη.

Η ομάδα του Βασίλη Χαριτόπουλου μετά από τις σπουδαίες νίκες απέναντι σε Μέγα Αλέξανδρο Ορφανίου και Πανδραμαϊκό θέλει να συνεχίσει το νικηφόρο σερί, παρότι γνωρίζει πως απέναντι της θα τεθεί μία πολύ ποιοτική ομάδα, όπως αυτή της γειτονικής Αλεξανδρούπολης που καταβάλει τεράστια προσπάθεια ώστε κάθε χρόνο να βελτιώνεται και να φτάσει σε επίπεδο διεκδίκησης της ανόδου στις πιο υψηλές κατηγορίες.

Ο Βασίλης Χαριτόπουλος γνωρίζει καλά πως θέλει υπομονή η αναμέτρηση και για τον λόγο αυτόν ετοίμασε την ομάδα του ώστε να προετοιμαστεί όσο το δυνατόν καλύτερα για να πάρει η ομάδα του βαθμό ή καλύτερα τους 3 βαθμούς της νίκης.

Κομβικής σημασίας για ακόμα μία αναμέτρηση θα είναι η παρουσία του Μπερτράν Ρομπέρ, ο οποίος έχει την ποιότητα και τον τρόπο να καθοδηγεί σωστά τους συμπαίχτες του συμβάλλοντας στην ανοδική πορεία της ομάδας του.

Διαιτητής της αναμέτρησης είναι ο κ. Τσιλίκας του Συνδέσμου Καβάλας με βοηθούς τους κ. Καρασαββαϊδη και Γεωργαντέλλη του ίδιου συνδέσμου.

Αξίζει να σημειωθεί πως στο www.paratiritis-news.gr θα υπάρχει λεπτό προς λεπτό ενημέρωση στην αναμέτρηση με την πρώτη σύνδεση να γίνεται στις 16:20.

google-news Ακολουθήστε το paratiritis-news.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.